Veckans film | Café Society

Veckans film är ett samarbete mellan mig, EmelieElin och Lena. Läs gärna deras inlägg. 
 
 
Den här veckan är det Woody Allens nya film från i år som är i huvudfokus. Café Society som har bland annat Jesse EisenbergKristen StewartSteve Carell och Blake Lively i rolllistan. En salig blandning helt enkelt. Har nog aldrig sett några av de som arbetat med varandra tidigare. Rätta mig om jag har fel. 
 
In the 1930s, a young Bronx native moves to Hollywood, where he falls in love with the secretary of his powerful uncle, an agent to the stars. After returning to New York, he is swept up in the vibrant world of high society nightclub life.
 
Café Society är en mysig film, som Woody Allens filmer är. Miljöerna, i både Hollywood och New York är fantastiska. Skådespelarna gör ett bra jobb och det mesta är en fröjd för ögat. Men det är en sak som jag inte tyckte om med den. Nu är ju inte Woody Allens filmer något lyckopiller i vanliga fall. Men är det meningen att man vill se Jesse Eisenbergs karaktär tillsammans med Kristen Stewarts? För det vill jag inte. Inte alls. De är värdelösa med varandra, helt enkelt. Så jobbigt att titta på. Hade önskat att Blake Lively hade fått en större och roligare roll. Och att hans bror, Ben, hade fått större uppmärksamhet. För visst är det kul att se på Maffiakillar i New York? 
 
En annan Woody Allen film som är min favorit är annars Midnatt i Paris. Där Owen Wilson åker till Paris med hans fästmö (Rachel McAdams) och hennes familj. Men varje natt kommer han på något mystiskt sätt till 1920-talet och får träffa några av hans förebilder. Om ni vill se en Woody Allen film tycker jag att ni borde se den. 
 

Vill du vara med och diskutera veckans film med andra? Gå med i vår Facebook-grupp där vi varje vecka pratar om veckans film, som denna gång är Café Society. Gruppen hittar du här
Café Society Midnatt i Paris Woody Allen
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers