How to Get Away with Murder | Don't Tell Annalise

 
Kände att detta behövdes ett eget inlägg. Resten av serierna kommer i ett och samma inlägg imorgon. Men nu måste jag verkligen prata av mig om detta. Är det någon som sett? Hallå, någon som kan prata om vad vi precis har sett?
 
Först och främst möts vi av Annalise i fängelset – misstänkt för mordet på den vi icke vet vem det är. Då kommer Bonnie och säger att de hittade en levande, fast svårt skadad. Men vem?! De ska vara så jobbiga och hålla allt hemligt liksom.. 
 
& sen fyra veckor tidigare. Annalise & Eve super och dansar. Helt enkelt så gulliga man kan vara med varandra. De super i alla fall så mycket att Nate får ta hand om Annalise, & det är så sött! Själva fallet i detta avsnitt var väl lite tråkigt dock. Med allt som händer Annalise (posters, hon slog sin klient i tidigare avsnitt & extremt bakfull) så får Asher ta hand om fallet. Kul för honom. Mindre kul för alla runt omkring honom som tvingas på den där extrema svetten.
 
Frank då? Min gullepojk. Han är i Coalport, liksom vart fan det är någonstans. Man fattar inte riktigt vad han håller på med. Tills han dödar en gammal gubbe – som visar sig vara Bonnies idiotiska pappa. Puh! Det var alltså ett svin, så det är ok att döda honom. Go Frank! Laurel berättar för Bonnie om Frank, att det var han som dödade honom. Skönt att någon annan får reda på det. Jobbigt att hon är helt själv i det hela. 
 
De andra i gänget då? Det visar sig att Nate är ett svin & är tillsammans med Rene Atwood, ni vet den där extremt jobbiga åklagaren som varit med lite då och då. Usch på henne. Meggie ordnar en överraskingsfest för Wes. Alltså de är så söta tillsammans, väldigt normalt och härligt. Connor & Oliver är fortfarande fina även om de inte är tillsammans. Men förhoppningsvis snart. 
 
Men ok, det stora som hände. Vi får äntligen reda på vem som som blev allvarligt skadad. Det var Laurel! Jag är så glad, för det betyder att hon inte är den som är död. Men det gör det till en stor chans att det är Frank som är död. Eller typ Wes. Men det var inte bara detta vi fick reda på. Laurel är gravid! Med Frank?! Kanske. Läste någon teori annars att Wes är pappan till barnet – men vad fan? Nej... Så nu hoppas jag bara att hon överlever.
 
Vem tror ni är död? & vad tror ni om barnet?
 
How to Get Away with Murder
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers