Halloween | Zombie

 
Onsdag vilket betyder att det är dags för veckans tema-inlägg. Jag samspelar min egna lilla tema vecka med vanliga temadagen som jag har tillsammans med andra bloggare. Så det här inlägget är i samarbete med ElsaEmelieFeliciaSara och Lovisa. Gå gärna in och kolla in deras inlägg.
 
Zombie, ja helt enkelt filmer där zombies finns med. Även här finns det otroligt många man kan välja mellan. Men jag har valt ut en, såklart, om ni hellre är sugna på en tv-serie tipsar jag gärna om The Walking Dead.
 

Dawn of the Dead

Antingen ser man originalet från 1978 eller så väljer man att se Zack Snyders remake från 2004 – vilket är även den jag tänker tipsa om. Varför undrar säkert ni? Av den enkla anledningen till att jag endast har sett remaken.
 
Sammanfattning: A nurse, a policeman, a young married couple, a salesman, and other survivors of a worldwide plague that is producing aggressive, flesh-eating zombies, take refuge in a mega Midwestern shopping mall. // IMDB.COM
 
Jag vill säga att det är okej att jag bara har sett remaken eftersom många anser att det här är en riktigt bra remake, så det gör det mer okej. Men till filmen, den är riktigt bra. Det som gör den här filmen är att den är lite kaosartad, intressanta karaktärer och deras kamp till att överleva. Och att the zombies är snabba! Inte de snabbaste man har sett, men helt klart bland de snabbaste. Det är kul! För det gör de så mycket läskigare. 
Halloween
1 kommentar
Lovisa

Haha vad roligt att jag (som skyr skräckfilmer som pesten) faktiskt sett den här. På bio dessutom! Inte för att den är SÅ läskig alltså men jag bara kommer ihåg den som den enda skräckis jag sett på bio någonsin. Remaken alltså. -78 gick jag inte på några biofilmer ;D

Svar: Haha! Jag har lärt mig tycka om skräckfilm. Avskydde de också men nu är de ändå ganska bra. Men aldrig sett någon på bio – och kommer nog inte heller göra det. Så väldigt imponerad av dig, haha!
KarinKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers