Film | Aristocats

 
Regissör: Wolfgang Reitherman | Medverkande: Phil HarrisEva Gabor och Sterling Holloway | Genre: Tecknad, Komedi | Längd: 1 tim 18 min | Premiär: 11 december 1970 | Land: USA
 
Sammanfattning: With the help of a smooth talking tomcat, a family of Parisian felines set to inherit a fortune from their owner try to make it back home after a jealous butler kidnaps them and leaves them in the country. // IMDB.COM
 
Jag hade nog bara sett den här en gång innan, och det var hundra år sedan sen. Okej, kanske inte riktigt hundra år sedan sen, men det var ett tag sen. Men jag hade ett svagt minne av att jag tyckte om den, så det skulle vara riktigt roligt att se den igen. & det var det. 
 
Om man älskar katter lika mycket som jag gör då sitter man troligtvis med ett leende genom hela filmen. Detta är verkligen en supermysig Disney film. Tråkigt att jag inte sett den mer i mina dagar. Kanske blir en ändring på det i framtiden.
 
Tycker verkligen om alla karaktärer. De är så mysiga. Tycker till om med om hundarna, även om scenerna med dem var bara för comic relief, och det var inte alltid superkul. Lite väl uttragna kanske. Ett stort plus med den här filmen är musiken. För hur bra är egentligen inte "Alla snubbar vill vara katt". Härlig scen och härlig musik.
 
Men detta är tyvärr inte den bästa Disneyfilmen, trots alla katter. Tror bara att det blir för mycket kopplingar till Lady & Lufsen samt Pongo och de 101 dalmatinerna. 
 
★★★★☆
Aristocats Disney
1 kommentar
Lena

Men den är ju så charmig även om den inte är dem bösta filmen :)Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers