Class | For Tonight We Might Die & The Coach With The Dragon Tattoo

Ärligt talat visste jag inte om att den här serien skulle ens börja men så såg jag Emelies inlägg om den & tryckte direkt på play. Lite dåligt av mig då detta är en spinoff av Doctor Who. & vem är ett stort Doctor Who fan? Jo, jag! Skäms verkligen. Men samtidigt inte för att...
 
Detta är inte alls bra. Förlåt alla som tycker om Class, men den är inte särskilt bra. Så min "recension" eller vad man kan kalla det blir inte jättelång. Istället tycker jag att ni ska kolla på vanliga Doctor Who istället, eller ja, den versionen från 2005. 
 
Varför så dålig? Jo, karaktärerna, storyn, vad den försöker vara och vad den absolut inte lyckas med. 
 
Men kan ju säga att jag blev väldigt sugen på att se om massa Doctor Who-avsnitt & funderar faktiskt på att göra en lista på några favoritavsnitt. Lovar att det kommer upp en redan imorgon. Så kan ni kolla in dem istället för denna. 
Class Doctor Who
2 kommentarer
Emelie Karlsson

Kollade på Class och bara "åh shit vad bra!!!" men märker nu att detta var för att jag inte sett just Dr Who. Såg mina ... 5 ?? första avsnitt idag (börjar vid säsong 7, då jag har hört att tidiga kvaliteten avskräcker och det vill jag inte!, och för att jag vill se Coleman haha) och det var SÅSÅSÅ fantastiskt! Är helt kär. Älskade speciellt julavsnittet i s7. Märker nu att Class kanske inte är så fantastiskt! Haha, men ska ändå ge serien ett par avsnitt

Svar: Om du läser min lista imorgon kommer du nog förstå att jag skulle tipsa om att se från början.
Karin

Lovisa

Tror jag skippar att kolla in den här ens...haha 😒😒😄

Svar: Ja gör det! Helt ovärt all tid.
KarinKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers