Topp 5: Värsta tv-paren

Kärleken är underbar och det finns en hel del par som jag älskar att följa, även människor som inte är tillsammans men som borde vara, i alla fall enligt mig. Sen finns de par som jag verkligen inte tål. Känns som om jag verkligen har missat några nu. Men ja, dessa är fem jag inte gillar. 
 
 
1. Kelly & Dylan i Beverly Hills 90210
Hallå, hur tänkte man här? Det värsta är att det fortsätter & fortsätter. Kanske hade varit annorlunda om Brenda (min favorit) hade varit kvar. Men tyvärr försvinner hon och vi tvingas se på detta. Usch. Kelly är inte särskilt bra för Dylan. Det känns som de inte förstår varandra. 
 
 
2. Blair & Dan i Gossip Girl
På tal om hur de tänkte... seriöst? Detta var hemskt. Inte bara att jag verkligen inte tyckte om det med det kändes verkligen inte som om Blair. Hela hennes karaktär försvann i och med den här romansen. Det var inte hon! Visst, de har mycket gemensamt men nej. Hemskt att titta på. 
 
 
3. Marissa & Ryan i The O.C.
Grattis till världens tråkigaste par. De blir tillsammans, Marissa finner en ny spännande pojke (eller flicka). De visar sig vara hemskt och Ryan måste rädda henne. Om och om igen. Marissa är en hemsk karaktär och Ryan förtjänar verkligen att vara lycklig, det vill säga, långt ifrån Marissa. 
 
 
4. Rachel & Joey i Vänner
Efter en vänskaplig dejt och en dum dröm finner de varandra. Och det lär vara typ det enda dåliga som Vänner-författarna gjorde. Ett misstag som vi alla borde låtsas som vi inte såg. För det var hemskt och väldigt konstigt. 
 
 
5. Don & Megan i Mad Men
Ingen slutar särskilt bra efter Don. Det är synd om Megan. Men ärligt talat, hon var inte särskilt bra för honom heller för den delen. Tyckte bättre om honom med Betty, men det var ju ingen dans på rosor det heller. Annars var Don & Megan ganska tråkiga. 
 

Honorable mention: Laurel & Wes (How to Get Away with Murder), Sam & Ruby (Supernatural), Caleb & Spencer (Pretty Little Liars) och Fez & Jackie (That's 70 Show)
Beverly Hills 90210 Friends Gossip Girl Mad Men The O.C.
6 kommentarer
Felicia

Kellly och Dylan är the worst. De är ju bra som enskilda karaktärer och sådär men som par är de helt horrible.

Svar: Ja men eller hur? Så himla hemska tillsammans!
Karin

Evelina

Att para ihop Joey och Rachel kändes mest onödigt tyckte jag, fast jag tyckte om att Joey fick chansen att ha lite mer seriösa känslor men jag hade gärna sett att de känslorna varit riktade mot någon annan som inte tillhörde Vänner-gänget.

Svar: Jo, det var onödigt. Men som du säger var det väl kul med seriösa känslor från hans sida. Men det kändes bara helt fel och malplacerat.
Karin

Katrine Larsson

Ryan och Marissa är verkligen hemska, håller med dig om att han förtjänar att vara lycklig.

Svar: Förstår inte alls den kärleken liksom...
Karin

Lena

Usch gillade inte alls Ryan och Marissa i OC hon var bra mer intressant tillsammans med the bad boy om man säger så.

Kan även hålla med om Blair och Dan. Visst dem var söta tillsammans men Blair var som du säger inte sig själv alls då. Kan ju ha att göra med att jag är team chuck också även om han egentligen inte är idealkillen :P

Svar: Ja, Ryan & Marissa var bara katastrof. Kul att fler håller med mig. Visst, de hade sina stunder. Men känner att verkligen att hon tappade sig själv. Det märks speciellt i slutet när hon är tsm med Chuck igen. Haha, nä han är väl inte idealet själv. Men är klart team Chuck också!
Karin

Film&serie bloggen

Jag gillade verkligen inte Kelly och Dylan tillsammans - värsta paret någonsin typ...

Svar: Så glad att folk håller med mig om detta. Det är verkligen ett par som provocerar mig!
Karin

Dixi Wonderland

Sjukt kul att läsa :D Håller verkligen med dig angående Gossip Girl!

Svar: Kul att du tyckte det! :)
KarinKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers