Shooter | Pilot

 
De första minuterna var jag rädd att folk som sett filmen ungefär sexton gånger (som jag har) så skulle hela handlingen vara onödig. För liksom, vi vet vad som händer. Vem som är bad osv. Men jag känner mig mer trygg nu. Det är nog inte helt i onödan ändå. 
 
A conspiracy thriller that follows the journey of Bob Lee Swagger, a highly-decorated veteran who is coaxed back into action to prevent a plot to kill the President.
 
Tycker det är alltid läskigt är de göra tv-serier (eller remakes överlag) på filmer man gillar. För Shooter är faktiskt en sådan film jag tycker om. En av min favoriter bland action, faktiskt. Vet dock inte riktigt varför men det bara är så. En av få filmer jag tycker om med Mark Wahlberg, förutom typ The Departed
 
Men hur var det då? Jo, det var okej. Inte mer än så. Tror största problemet är jag själv. För jag satt och analyserade skillnaderna mellan filmen och tv-serien. Problematiskt när de följer ungefär samma premiss. Till exempel Lethal Weapon går nu är det egentligen bara karaktärerna de har tagit efter. Men här är det också handlingen. Men om jag kan sätta det åt sidan tror jag att detta kan vara en bra serie. Ska ge den några avsnitt mer innan jag bestämmer mig helt. 
 

Den finns att se på Netflix. 
Shooter
3 kommentarer
seriereflektioner.blogg.se

Så himla kul att Netflix har börjat ta in lite nyare serier (bortsett från egenproduktion). Shooter är en av de serier jag vill se enbart pga Ryan Phillippe! Han är en stor crush!

Svar: Ja verkligen! Gör mitt liv så mycket enklare.
Karin

Emelie Karlsson

Tror du den är bättre om man inte sett filmen? Har inte sett filmen men är ganska sugen på serien!

Simon

Kul att det är fler som har gått igenom Shooter flera gånger. Av någon anledning så tycker jag om den som fan. Kanske måste ge den här serien en chans om den håller en duglig kvalité.Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers