En lista om oss

Hur länge har ni varit ihop?
Tre år, i dag!
 
Hur träffades ni?
Jag var fadder & han var ny på universitetet. Han började samma utbildning som mig fast ett år senare, och därmed hamnade i samma förening. Så varje kväll i två veckor hade vi någon slags aktivitet eller häng där vi träffades & pratade. Minns en av våra första konversationer där jag tyckte han var lite otrevlig typ, men han minns den helt annorlunda. Vem som har rätt, det vet jag inte. 
 
Vem var mest på?
Skulle nog inte säga att någon var mer på en den andra. Vi var väl båda intresserade. Men både hade väl lite komplikationer på olika sätt & därför aldrig ville ta det där extra steget.
 
 
Skedde några komplikationer?
Han fick för sig att jag var helt annorlunda & en idiot. Men det visade sig att han hade fel. Han hade flickvän och jag var rädd för att låta någon komma nära mig. Det är väl i alla fall lite komplikationer. Ser liksom tillbaka på den tiden som mysig där en blev kär & hade fjärilar men samtidigt en hel del ångest. 
 
Hur blev ni ihop?
Det gick inte från att en dag vara singel till nu är vi ihop. Utan var mer snarare att vi kom fram till, längst med vägen, att vi ville satsa på varandra. & sen en kväll frågade jag rakt ut om det var vi två nu. & det var vi. 
 
Hur skedde dejtandet?
Den där lära känna-perioden hade vi innan vi blev tillsammans. Så vi gick ju aldrig på direkta dejter. Men när vi väl kom till den platsen när vi ville vara vi två så spenderade vi dagar i sängen, pluggade en hel del tillsammans, lagade middag, såg på ofantligt mycket film & åt thai-mat som inte var särskilt god. 
 
Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det?
Det var han. & mitt svar var väl inte det mest ulimata. Kom ihåg att jag blev chockad och var mer: du skojar med mig? Inte att jag inte älskade honom, utan snarare att det kändes så overkligt att just han älskade mig. Trodde väl att det skulle vara en dold kamera någonstans. Men det var i alla fall under eftertexterna av filmen Submarine. Tips förresten på en väldigt söt film. 
 
Kan man få se något tidigt sms eller så?
Det här var det första vi skrev till varandra. Som fadder måste man hålla koll på sina små kycklingar helt enkelt. 
 
Bor ni ihop?
Ja, vi flyttade ihop drygt fem månader efter vi blev tillsammans. Närmare bestämt första april. 
 
Vad är hens bästa sidor?
Han tar ner mig på jorden. Han kan så mycket & man lär sig alltid någonting nytt när en är med honom. Väldigt bra humor och kan få mig att skratta när jag är som mest nere. Han är väldigt söt. Han är fin mot sina äldre släktingar. Extremt kär i alla katter. & att han helt enkelt står ut med mig. 
 
Och sämsta?
Hans morgonhumör. Att han älskar att äta i sängen (jag menar, ibland vill man inte det). Han fick mig att börja dricka kaffe. Att han inte är en människa om han inte druckit en kopp kaffe. Ja, ni förstår. Men det absolut sämsta är nog att han är allergisk mot katter. Come on, liksom. 
 
 
Vad bråkar ni om?
Hm.. att jag är sämst på att bestämma mig över saker & ting. Vad ska vi äta? Ska vi kolla på något? Vad? Vi brukar inte bråka så ofta. Eller jo, när vi är ute och jag får ett infall att jag vill hem så jag bara går. 
 
Vad gör ni när ingen annan ser?
Spenderar flera timmar i sängen, oftast med var sin dator eller bok. Masserar varandra. Kliar varandra på ryggarna. Tittar på film & serier. Äter skräpmat. Äter fantastisk mat. Lyssnar på vinylskivor, dricker kaffe & spelar schack. 
 
Vad ger ni för komplimanger?
Han brukar säga att jag är fin & söt. Men också väldigt duktig på det jag gör. Han är väldigt peppande människa. Jag brukar säga också att han är fin, att han luktar gott & hur duktig han är på olika saker & ting. Brukar uppmärksamma honom för hans bra kunskaper & humor också. 
 
Vilken är din favoritbild på honom?
 
Och på er båda?
Har alltid tyckt om våra midsommarbilder. Så tog med alla tre. Gillar hur kvalitén blir bättre & bättre ju äldre vi blir också 
Kärlek Om oss
3 kommentarer
H

Grattis till tre år :)

Svar: Tack! :)
Karin

Felicia

Men åh! Vilken fin lista :D

Svar: Tack!
Karin

Emelie Karlsson

Vad fint!!!!

Svar: tack!
KarinKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers