Bok | Bloom

Titel: Bloom: Navigating Life and Style
Författare: Estée Lalonde
Serie: -
Genre: Non-Fiction
Sidor: 256
Publicerad: 2016
Land: Canada & England
Sammanfattning: 

'For me, the word "bloom" encapsulates the idea that anything is possible when you put your mind to it. It's a word that hints at becoming who you are meant to be.' Estée Lalonde

In Bloom, Estée shares the moments, people, things and life lessons that have made her who she is today and offers her tips for surviving life. Celebrate your bloom story and what makes you unique.

Life - People - Work - Beauty - Fashion - Home - Travel - Food. // GOODREADS.COM
 
Estée Lalonde är som jag beskrev i min senaste video en favorit på youtube. Hon är helt klockren och intressant. Speciellt då varken smink eller kläder är någonting som jag skulle kalla för intresse. Så när hon skulle ge ut en bok, om livet, så kände jag det självklart att köpa den. Plus att den är så ofantligt vacker. 
 
Men tyvärr är det här inte världens bästa bok. Eller jag tycker inte man ska ha förväntningarna att om man läser den här boken så kommer ens liv förändras. Riktigt så är det inte. Men det är inte så boken heller är. Det är inte en självhjälparbok, utan ett smakprov på vad Estée själv uppskattar med livet. För ja, det är ett smakprov. Jag hade nog gett boken en fyra om det inte vore för saknade av djup. Visst hon beskriver hur livet varit jobbigt. Men aldrig riktigt förklarar hur hon kände. Skrapar lite på ytan. 
 
Jag sa att det inte var en självhjälpabok, men jag blev ändå otroligt inspirerar av att läsa den. Sätta egna små mål i livet. Arbeta med det jag älskar. Att resa. Inreda. Livet i sig. & till och med mode och smink. 
 
Tror dock att det är en bok som ska läsas av hennes fan. För vet inte riktigt varför man skulle läsa den. Men ni kan bli hennes fan genom att börja titta på hennes videos som ni hittar här
 
★★★☆☆
Bloom Estée Lalonde
1 kommentar
Emelie Karlsson

Aldrig hört talats om henne! Kanske ska ta och kolla in hennes videos!!

Svar: Gör det, gillar henne! :)
KarinKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers