Veckans tema | Budskap

Det är ett samarbete tillsammans med: ElsaEmelieFeliciaJulia och Sara. Gå gärna in och kolla in deras inlägg.
 
Det finns en hel del bra filmer med underbara budskap om hur man ska leva livet och allt. Men det finns också en del filmer som har otroligt dåliga budskap. Tänker lista några av de här och nu. 
 
 
Skönheten & Odjuret | Kvinnor kan förändra män och deras dåliga beteende så länge hon bara kämpar för det och håller sig kvar. Samt ja, bli gärna kär i mannen som höll både dig och din far fångna. 
 
 
Grease | Om du och din kärlek är helt olika varandra och kan inte vara med varandra på grund av detta. Ändra dig. Inte bara utseende och kläder utan alla dina tidigare värderingar. 
 
 
The Twilight Saga | Det är helt normalt att ens pojkvän smyger in och tittar på när en sover. Och att han är så kontrollerande mot dig och ditt liv. Det är absolut normalt att offra allt i sitt liv och faktiskt sitt egna liv för en annans kärlek bara sådär. 
Beauty and the Beast Grease Twilight
4 kommentarer
FrökenTV, bloggen om tv och film

haha, jag ser budskapen i skönheten och odjuret på ett helt annat sätt :). Tål inte Edward, han är hemsk i böckerna också.. aldrig fattat varför folk gillar honom.

Svar: Vad roligt att man kan se det på olika sätt. Är dock ett stort fan av Skönheten & Odjuret egentligen. Jag tyckte faktiskt om Edward när jag läste böckerna för typ hundra år sedan sen. Vill ändå säga att det berodde på låg ålder.
Karin

Emelie Karlsson

Haha Stockholm syndrom i skönheten och odjuret! Twilight's logik har alltid varit något jag stört mig på, uppskattar verkligen inte de filmerna!

Svar: Haha, verkligen Stockholm syndromet! Twilight är en dålig film om man vill se äkta kärlek. Fattade inte heller filmerna egentligen men var ett stort fan av böckerna när de kom ut, tyvärr. Haha! Men var ju också 13-14 år så.
Karin

Elsa

Haha vilken kul lista! Ja, vissa filmer har faktiskt väldigt vrickade budskap...

Svar: Kul att du uppskattade min lista! Ja, många har sämre budskap när man tänker efter. Tyvärr ganska många disneyfilmer som kanske inte tänkt hela vägen alltid.
Karin

Lena

Ser också Skönheten och Odjuret på ett helt annat sätt men kan förstå vart dina tankar kommer ifrån. Och Edward ja ska vi ju inte tala om. :P

Svar: Haha, nä Edward är väl inte bästa exemplet på pojkvänsmaterial.
KarinKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers