Veckans tema | Bästa foto

Det är ett samarbete tillsammans med: ElsaEmelieFeliciaJulia och Sara. Gå gärna in och kolla in deras inlägg.
 
Bästa foto är ett spännande tema. Det finns ofantligt många bra filmer som är väldigt bra på cinematography. Men det finns även en hel del tv-serier. Även om det finns många som glömmer bort det. Men för att inte rabbla upp alla filmer och serier har jag kort och gott valt ut tre favoriter bland tv-serierna som har bra foto. 
 
Breaking Bad | Här har vi någon som verkligen vet vad han talar om. Michael Slovis är den mannen som ligger bakom fotot i serien Breaking Bad och han har verkligen ett öga för att få till det fantastiskt. Det är närbilder, lång ifrån, olika vinklar. Allt är bara underbart när det kommer till fotot. 
 
True Detective | Om det är någon serie som kan få någonting så hemskt och dyster tillvaro till något absolut vackert är det de som ligger bakom True Detective. I alla fall i säsong ett. Då känns det hela lite lite bättre. Men ja, vackert, dystert och hemskt. 
 
Mad Men | Det jag älskar med Mad Men är visserligen kläderna, tiden och så. Men även hur bra de är på sitt foto. Snacka om att de verkligen vet vad de håller på med. Varje tagning har de tänkt på i alla fall två saker; ljuset och framing. Väldigt snyggt. 
Breaking Bad Mad Men True Detective
1 kommentar


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers