Veckans serier: 42 #1

QUANTICO // 1.03 Cover // Tycker verkligen att Quantico har ett bra tempo. Det är spännande rakt igenom och man litar absolut inte på en enda karaktär. Vilket är i och för sig ganska frustrerande. Man vet inte riktigt vad man ska tycka och tänka. Vem var det som bomba? Vad är det med nörden? Vad är det med FBI-snubben och Alex far? Varför är Lucifer där? Nä, men det är så mycket frågor och så lite svar. Känns som det här kan bli en spännande serie och säsong. 
 
BLINDSPOT // 1.04 Bone May Rot // Jag hade en tanke att lägga ner den här serien, men jag tror jag fortsätter en stund till. I början av avsnittet var det ganska intressant att se hur hon påverkas av att veta hennes identitet. Men nu i slutet kom det ju fram att det kanske inte är hon ändå. Tyckte väl att det var lite tidigt att hennes idenitet skulle komma fram så fort och enkelt. Och jag undrar fortfarande, vad är daylight? Ge mig svar nu. 
 
THE FLASH // 2.01 The Man Who Saved Central City & 2.02 Flash of Two Worlds // Kände först att The Flash är lite tråkigt och jag inte känner någonting för den. Den har alltid varit medioker i min mening. Men i andra avsnittet kände jag att det blev lite bättre. Även om det är ett pararelluniversum som helt plötsligt dök upp och vi har nu två stycken The Flash. Men tycker ändå det är okej. Tycker även om den nya polisen som kom. Hon verkar intressant och ser fram emot en kvinnlig polis. Behövs mer badasskvinnor! Ciscos bilder i huvudet kan komma till bra användning och tror det kan vara ganska intressant ändå. Iris mor dyker plötsligt upp också... hur ska det gå? Och snälla säg inte att Professorn dog. Jag orkar inte mer död just nu. Han är ju en så söt och trevlig äldre man. Och vänta lite? Lever Wells? I denna värld eller den andra världen? Frågorna just nu.. som sagt nu blir det nog mycket bättre än innan. 
Blindspot Quantico The Flash
1 kommentar


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers