10 frågor om tv

1. Favoritserie på tv just nu?

Hm... känner mig ganska uttråkad av de serierna jag kollar för tillfället villket såklart är tråkigt. Men kanske The Flash? Känns dumt att säga en ny serie för så osäker på vart de kommer gå någontans. 

2. Favoritkaraktär?

Det här var ju väldigt svårt! Men Dean från Supernatural kommer alltid vara en favorit. Oavsett hur dålig säsongerna är. 

3. Tv-serie som gör dig besviken just nu?

Arrow. Har tyckt att den varit medioker men att den alltid fungerat och blivit bättre. Men nu går det ju inte alls bra för den. Tråkigt. 

4. Tv-serie som överträffat dina förväntningar?

Skulle nog vilja säga Quantico som jag inte hade några förväntningar över men som visade sig vara ganska bra. Wicked City var jag rädd att den skulle bli en lika flopp som Gossip Girl-kamrates Blood & Oil. Men det var den inte!

5. Något du är trött på?

Allt som har och göra med Vampire Diaries och Originals. De står och stampar och kommer aldrig framåt. Gör saker om och om igen och det blir bara värre hela tiden. 

6. Något du vill se mer av?

Jag vill se mer av bättre serier. Vart är alla? Men som ett mer seriöst svar så skulle det vara toppen om Doctor Who gick tillbaka till mer Tennanttiden. Det var härligt det!

7. En scen du minns från de senaste veckorna?

Påtal om Doctor Who! När man såg Tennant och Donna. Oh the joy. Grät nästan. 

8. Har du något maratonprojekt?

Yes! Ser på Arrested Development och The Office (US) tillsammans med min sambo. Själv kollar jag på Beverly Hills 90210, The Blacklist, NCIS och Heroes. Mycket som händer. 

9. Tv-serie som inte går just nu men som du längtar efter?

Längtar inte så mycket efter någon. Eller jo, X-Files! Och Sherlock. När kommen den egentligen?

10. Tv-serie som du inte sett än men som ligger snart på tur?

Har så många på min lista som jag borde kolla på. Den är så lång att det skulle ta ett tag att säga den. Men kanske Downton Abbey.

Listan är hämtad från Seriedrottningen

Arrested Development Arrow Beverly Hills 90210 Blood & Oil Doctor Who Downton Abbey Heroes Reborn NCIS Quantico Sherlock Supernatural The Blacklist The Flash The Office The Originals The Vampire Diaries The X-Files Wicked City
1 kommentar


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers