Har blivit mer glasögon

Då har man alltså gott och blivit med glasögon. Hört att man ska ha sådana om en läser litteraturvetenskap och journalistik. Missade att ha medieglasögonen när jag gick media i tre år. Så nu får det väl bli istället. Inte en dag försent. 
 
Har dock haft glasögon sedan jag var tio år. Alltså hela tolv år! Fatta! Det är länge det. Men har haft linser i tio år. Fast ja, glasögon med. Fast aldrig på mig. Bara när jag varit sjuk eller hemma. Och jag kände nu att jag var tvungen att köpa nya. Så då gjorde jag det. Snabbt och enkelt, men ofantligt dyrt. Kanske blir så när man bestämmer sig för ett par Armani. Dumma expedit som tipsade om dem och sa att jag såg bra ut i dem. Jaja. 
 
Vad händer annars i livet? Jo, plugg och jobb. Har ju två jobb samt pluggar 150 % just nu. Men ska försöka att göra så inte bloggen hamnar i skymundan. Lite svårt när serierna tyvärr gör det och det är exakt det jag gillar att blogga om. 
 
Well. Ha en bra lördag! 
 
Armani Glasögon
1 kommentar


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers