Veckans tv | 39 #1

Quantico 2.01 Kudove
Jag funderade först på att inte se säsong två då jag blev lite uttråkad i slutet av första. Men bestämde mig för att se första avsnittet i alla fall – och jag är typ fast. Jag kommer fortsätta med den här. Så himla mycket trust issues alltså. Gillar när de går fram och tillbaka mellan nutid och dåtid. Gillar de nya karaktärerna och de gamla som är kvar. Ska bli roligt att se vad detta leder till. 
 
Bull 1.02 The Woman in 8D
Lite ledsen att jag blir lite besviken över detta avsnittet. Blir lite uttråkad ibland, men samtidigt är det också intressant. De måste verkligen skapa bättre avsnitt för att jag ska bli riktigt intresserad igen. Gillar ändå karaktärerna, men om det är tråkiga case, då blir det svårare. Gillar dock hur mycket information de kan få ut av människor – läskigt! 
 
Scream Queens 2.02 Warts and All
Nope, I'm out. Jag kommer inte se den här serien mer. I alla fall inte just nu eller på ett bra tag. Helt enkelt ingenting för mig. 
 
This is us 1.02 The Big Three
Den här serien är mysig. Tyckte väldigt mycket om telefonscenen när de tre pratade "Först kom... Big Three!" och det. Riktigt mysig familjeserie. Men känner att de alltid försöker göra en tvist på slutet – som inte är en tvist för man lyckas alltid lista ut det innan. Såklart det inte var Jack utan Miguel. Men om det betyder att Jack är död eller om det blev ett dåligt förhållande är fortfarande oklart. 
 
Lethal Weapon 1.02 Surf N Turf
Gillar den här serien. Den har många dumma actionscener, humoristiska inslag, snygga män (eller ja, en i alla fall) men ändå någon form av djup. Älskade att Kristoffer Polaha skulle vara någon form av seriös kostymsnubbe och man bara, herregud nej, för att sedan visa sig vara badass, och man fortfarande bara nej. Han är inte en sådan cool snubbe. 
 
Blindspot 2.03 Hero Fears Imminent Rot
Helt okej avsnitt. Kändes inte som det hände så mycket mer än att Jane fick ett test och se om hon är lojal eller inte mot hennes familj. Svårt läge för henne. Tror verkligen inte att hon kommer gå över till dem så enkelt – men som Roman sa i slutet. Hon måste det annars kommer det bli så mycket skador för de hon älskar, typ Weller. Patterson och Dr. Bord är för söta tillsammans. Men han är the mole, eller?
Blindspot Bull Lethal Weapon Quantico Scream Queens This Is Us
1 kommentar
Katrine Larsson

Patterson och Robert är verkligen för underbara tillsammans, men ja det känns tyvärr som att han är "the mole".Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers