Vem dör i How to Get Away with Murder?

Ber verkligen om ursäkt för dåligt klippande, men vid tidsbrist så blev det så. 
 
Vem tror ni dör i How to Get Away with Murder? Det vi vet är att en är död och en är allvarligt skadad. Vi vet att det inte är Annalise, Oliver och Bonnie. Men det finns en hel del karaktärer kvar. 
 
Frank. Jag vill säga att det är lite för uppenbart om det är Frank & skulle inte det vara supertråkigt om det var så uppenbart och om det skulle vara han. Skulle sakna han allt för mycket. 
 
Laurel. Här har vi en stark kandidat. Hon är bland de som är högst upp på min lista. Men som med Frank, skulle det vara supertråkigt för jag gillar henne så mycket. Dock skulle det inte vara omöjligt om det är just de två som är död/skadad. 
 
Wes. Här har vi nummer ett på min lista. Varför? Annalise var ju klart förkrossad & vem är typ som hennes egna son? Jo, Wes. Samt känns det inte som han är ibland huvudfokusen i hela serien? 
 
Michaela. Hon hade varit längre ner om det inte vore för det fina pratet med Annalie efter kört rattfyll. Men inte högst troligt. 
 
Connor. Om skaparna som gjorde att Connor & Oliver skulle göra slut vill vara ännu mer hemska så vore Connor den som är död. Men vill ändå att Annalise hade gjort något som pekar på om det vore hans som är död med tanke på att Oliver dök upp. 
 
Nate. Ännu en stark kandidat enligt Internet. Han är nog den jag helst vill ha död – av dessa. För han känns minst viktig. & det är sällan som han är tillsammans med alla andra karaktärerna. 
 
Asher. Han är nog längst ner pga han är nog den som har sämst kontakt med Annalise & hon verkade som sagt förkrossad när hon såg vem som hade dött. Inte för jag tror hon inte skulle bry sig om Asher. Men ja. 
 
Andra karaktärer som skulle kunna vara döda/skadade är: Meggy, Eve, Soraya
 
Men vem/vilka tror du?
How to Get Away with Murder
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers