Veckans tv | 43

Frequency 1.04 Bleed Over
Den här serien fortsätter starkt! Så många himla bra och awkward moment i detta avsnitt. Raimy är verkligen rolig ibland. Nightingale fortsätter vara obehaglig – speciellt att han ständigt är så nära. Tänker nu på bilen i parken. Väldigt obehagligt! 
 
Timeless 1.04 Party at Castle Varlar
Två saker, hur kul var det inte att Ian Fleming var med i detta avsnitt? Love it & alla James Bond-referenser de fick in. & när ska Lucy & Wyatt bli tillsammans? Eller i alla fall typ bli tillsammans. Kom igen, de har kemi och han var klart avundsjuk när Fleming flörtade med Lucy. Kom igen! 
 
This Is Us 1.05 The Game Plan
Visst, jag gillar denna serie. Men kanske inte sååå mycket som alla andra verkar göra. Den är mysig, inte mer än det. Tyvärr. Dock var det skönt att verkligen ha på papper att Jack dog. Känns liksom bättre nu när Rebecca är med Miguel. Skönt!
 
The Good Place 1.08 Most Improved Player
Den här fortsätter vara sitt vanliga jag. Kanske tar bort den från veckosammanfattningana. Har ju ändå ingenting att skriva om den. 
 
Notorious 1.06 Kept and Broken
Här har vi en serie som växer för varje sekund. Gillar den här väldigt mycket. Den är snabb. Den gör vändningar lite här och var. Ska bli intressant nu med nya DA och Jake som på riktigt nu är anklagad för mordet på Sarah. & var det bara jag som absolut hatade den där andra nyhetskvinnan? Såklart hon var en bitch. Förresten, supertråkigt att Notorious har gått från tretton avsnitt till tio... Förstår inte varför. Men hoppas det har och göra med storylinen snarare än tittarsiffror.
 
Supernatural 12.03 The Foundry
Kan vi inte fortsätta ha Crowley & Castiel tillsammans? De är helt underbara och gör ett väldigt bra arbete som team. Förutom deras extremt dåliga val av namn. Agent Beyonce? Really Cas? Really? Det var annars kul att se Mary komma mer och mer in i familjen (igen) och jaga tillsammans. Det var väldigt sorgligt när hon åkte iväg. Förstår henne totalt. Men ändå tråkigt... 
 
How to Get Away with Murder 3.06 Is Someone Really Dead?
Manusförfattarna, vad håller ni på med? Jag har precis lyckats smälta att Michaela & Asher är tillsammans och kom väl på i detta avsnittet att de är söta. Men förra gången fick vi se Bonnie & Frank ha sex och nu? Laurel & Wes? Usch! Det betyder ju faktiskt att Laurel kan ha Wes barn inom sig.. herregud, nej. Fast... Frank är ju faktiskt påväg hem nu! Whio! Annars då.. vi vet att Asher inte är död. Men kvar på listan är: Frank, Nate, Wes & Connor. 
Frequency How to Get Away with Murder Notorious Supernatural The Good Place This Is Us Timeless
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers