Veckans tv | 42

This Is Us 1.04 The Pool
Den här serien fortsätter att vara lika söt. Finns dock inte så mycket att säga om den mer än att den är mysig att titta på. Ser fram emot att se vad som händer med Jack. Jag hoppas även att Kevin & Randall får en bättre syskonrelation. Plus jag vill ha tillbaka scenerna med Kevin & Kate... men det lär inte hända på ett tag pga olika städer. 
 
Lethal Weapon 1.05 Spilt Milk
Gillar verkligen den här serien. På ett dumt och actionkomedisätt. Den lyser liksom upp i min vardag. Varje avsnitt är en fröjd att se för att få mer och mer av karaktärerna och hur de är. Förra avsnittet var lite fokus på Roger, och nu på Martin. Gillar verkligen deras kemi tillsammans. Underbart! Bromance om något! 
 
The Good Place 1.07 The Eternal Shriek
Det enda jag har att säga om detta avsnittet är: O-M-G Eleanor berättade för alla! Vad kommer hända nu? I don't know.. och ärligt talat så bryr jag mig egentligen inte så mycket heller. 
 
Notorious 1.05 Missing
Kul att få se en mer känslosam sida av både Julia och Jake. Kan vara bra att få se dem sidorna med ibland. Tidigare har de haft ganska stela och tuffa sidor utåt. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om den nya D.A. Stundtals var han helt awesome och ibland känns det som han kan skapa en hel del problem, på ett negativt sätt. Äntligen fick Oscar reda på sanningen om Jake. Har liksom väntat på det. Kul att se hur det blir nu. 
 
Supernatural 12.02 Mamma Mia
Alltså... det kommer bli så många känslosamma scener nu när mamman är tillbaka & i love it. Det är lite vad jag gillar med Supernatural, att det kan gå från att döda monster till att gråta en skvätt. Är mest glad att Sam är borta från the brittish men of letters, men de lär komma tillbaka. Snart. Det jag ser mest fram emot är såklart deras nya relation med mamman. Måste vara supersvårt att komma tillbaka och se sina bröder helt uppväxta? Jag menar, de känner inte varandra alls... & samtidigt svårt för Dean & Sam att plötsligt ha en mamma igen. 
 
How to Get Away with Murder 3.05 It's About Frank
Den här serien! Jag blir nästan galen! Precis när de visar att det inte är någon av kvinnorna som dör så spoliar de att det är en man som hittats död. Nähä?! Alltså.. om det är Frank då vet jag inte vad jag gör. Eller Connor. Tråkigt om det är Wes också.. eller nej, det är tråkigt vem det än är. Hoppas på typ Nate, haha! Vad ni nu gör är att 1. döda inte någon jag gillar 2. sluta ha sexscener med Bonnie & Frank, usch! Jag gillar de som vänner, ingenting mer. Lika illa som Wes & Laurel, försök inte ens! Kan inte folk bara vara vänner? Spännande i alla fall att se vad som händer i nästa avsnitt då Annalise vet nu om Frank (& Bonnie & Laurel). 
 
Frequency 1.03 The Near Far Problem
Raimy och Franks relation är väldigt fin. Tror mina favoritscener är när de två pratar, eller möjligtvis när hon är liten & de är tillsammans. De är helt enkelt väldigt fina. Har dock inte riktigt bestämt mig över denna serie än. Den har riktigt övertygad mig än. 
 
Timeless 1.03 Atomic City
Åh, när Wyatt försökte skicka ett brev till sin fru... lilla gubben. Så ledsamt att det inte fungerade. Men jag fattar inte en sak, händer det typ ingenting för alla andra men en massa för Lucy? Vill gärna tycka om hennes fästman, men förstår att det är typ omöjligt. Liksom, vem är han? & jag börjar också fundera... är de verkligen på rätt sida? Hm.. tål att tänkas på i alla fall. 
Frequency How to Get Away with Murder Lethal Weapon Notorious Supernatural The Good Place This Is Us Timeless
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers