Veckans tv | 41

This Is Us 1.03 Kyle
Den här serien fortsätter att vara lika bra. Gillade verkligen öppningsscenen med William, så himla vackert & sorgligt gjort. Scenerna med Toby & Kate är söta. Men sötast är nog Kate & Kevin. De har en sådan härlig syskonrelation. Men nu åkte ju Kevin iväg till New York – so I guess han kommer ha mer scener med Randall/Kyle och mamma Rebecca. & just det ja, stora grejen med detta avsnitt var ju att Rebecca och William hade träffats tidigare än nu. Första "tvisten" som jag inte lyckades lista ut innan. De börjar bli bättre! 
 
Lethal Weapon 1.04 There Goes the Neighborhood
Tycker om att man börjat utveckla deras relation mer och mer. Man behöver djupare scener med lite bråk och allt man tänker på för att det ska bli en sådan bra relation man vill ha. Med det sagt så vill jag ändå säga att Roger gick över gränsen i sitt beteende mot Riggs. Dock i slutet när Roger säger att Riggs är som en familjemedlem, åh so cute! Kul förresten med ett avsnitt som involverade Rogers familj. Väntar bara på när han får reda på vem som är Riggs svärfar – eller när Riggs ska börja hälsa på sina svärföräldrar. 
 
The Good Place 1.06 What We Owe to Each Other
Två positiva saker med detta avsnitt var väl alla Friends-referenser. De var kul! I alla fall lite. & sen den andra, känns lite som de har missat ett perfekt soulmate-par. Chidi & Tehani. Men ja, det var väl allt. Ingen favoritserie. 
 
Notorious 1.04 Tell Me a Secret
Den här serien växer och växer på mig. Veckans avsnitt var kanske inte det bästa. Men själva karaktärerna blir bara bättre & bättre. Uppskattar verkligen Julia & Louise och deras vänskap. De är riktigt härliga med varandra. Skulle vara roligt att ha några scener där Jake & Julia bara umgicks utan att arbeta. För jag vill se om det är några jag vill ha tillsammans – eller om de är bäst som de är nu. & please, ge Megan större utrymme! Förresten, var inte direkt med på att Levi skulle skjuta sig själv... say what?
 
Supernatural 12.01 Keep Calm and Carry On
Dean & Sam är tillbaka! Alltså, vad kan man säga om det. Jag hade kunnat se att serien avslutas, men kan inte låta bli att fortsätta se på det. Känns lite som att följa ens familj. Haha! Tyckte att första avsnittet på säsong tolv (!) var bra, bättre än väntat. Sam är kidnappad av Men of Letters, brittish version. Idioter. Att döda monster innan de gjort monster-saker känns inte alls som Sam eller Dean. Så varför? Alla monster är inte monster liksom. Dean hänger med sin mamma (!). Ganska sjukt att komma tillbaka efter över trettio år och umgås med sin vuxna son. & all teknik som finns idag. Kan bli kul att se vad det leder någonstans. Älskar att Cas är tillbaka på riktigt. Saknat honom. & Crowley, GO YOU! 
Lethal Weapon Notorious Supernatural The Good Place This Is Us
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers