Veckans tv | 40 #2

The Good Place 1.05 Category 55 Emergency Doomsday Crisis
Detta var verkligen Tahanis avsnitt. Kul att få se lite bakgrund från hennes perspektiv. För att se hur hon blev som hon blev liksom. Verkligen synd om henne. Allt hon gjorde var bara för att få kärlek och respekt från hennes föräldrar. Riktigt dålig stil av dem. Eleanor blir bara snällare och snällare, och älskade ögonblicket hon kom på sig själv med att vara snäll, haha! 
 
Notorious 1.03 Friends and Other Strangers
Älskade att man fick se en djupare sida av Louise. För det är väl inte bara Julia som har haft den ytliga bilden av henne, utan jag själv hade den. Julia fortsätter att vara lika cool som alltid. Intressant "fall" den här gången. Avskyr verkligen hur ofta det sker att stora förebilder är idioter, men ingen vill inse det. Viktigt att ta upp! & Oscar? Jag tror fortfarande på hans oskuld. Om det är något jag får äta upp vid senare tillfälle, ja, då är det så. Vad tror ni?
 
Pitch 1.03 Beanball
Som jag sa förra veckan. Jag vill tycka om den här mer än vad jag faktiskt gör. Det är så tråkigt att det är så. Ni kanske kan hjälpa mig? Vad är det som gör att ni gillar den här så mycket? Kan det bero på att jag inte är ett Baseball-fan? Hm.. jag vet inte. Det jag tycker om är i alla fall Mike & Ginnys vänskap. Den är fin. 
 
How to Get Away with Murder 3.03 Always Bet Black
Det här har lätt blivit en favorit på veckodagarna. Så kul att se att den blir brara bättre och bättre. Connor & Oliver dödar mig varje avsnitt. Vill bara att de ska gå tillbaka och bli så där lyckliga igen. På tal om par, är det bara jag som är skeptisk mot Wes flickvän? Hon verkar liksom lite för normal och perfekt. Haha! Vad vet vi om vem som dör? Ingenting, förutom att det var en till. Men att den personer lever. Så en dör och en annan lever. Det är inte  Annalise, Bonnie eller Oliver. Spännande! Gillade scenen med Laurel och hennes pappa. & gillar att Frank ringde! Whio! 
 
The Blacklist 4.03 Miles McGrath
Okej, jag hade väl fel då. Internet hade rätt. Mr. Kaplan lever! Mest glad att jag hade fel. Alltid gillat henne och är väldigt intresserad att se vad hon tänker göra. Hämnas? Men först och främst, vem räddar henne? Alltså, Elizabeth är lite konstigt. Hon lämnar alla, sårar alla, och nu vill hon ha hjälp. Nej, hon vill inte. Utan hon kräver det. Sjukt. Simon från Quantico hälsade på, om man tycker sånt är intressant. 
How to Get Away with Murder Notorious Pitch The Blacklist The Good Place
1 kommentar
Felicia

Känner samma sak om pitchKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers