Veckans tv | 40 #1

Quantico 2.02 Lipstick
Gillar verkligen den nya säsongen. Jag blev lite trött på förra säsongen, ganska snabbt. Men den här känns roligare på något sätt. Men de är ju ganska sämst ändå? Redan andra avsnittet och deras cover är typ uträknat. Så himla tråkigt. & vad håller Miranda på med? Hoppas det är typ Caleb eller nåt. För var är han någonstans?
 
The Flash 3.01 Flashpoint
Att se vad som skulle hända om Barrys mamma levde var kul. I typ ett avsnitt. Därför är jag glad att de fixade det nu och inte höll på med det under en längre tid. Fast det är alltid kul att se "om"-scenarium. Men som sagt, bra att de inte drog ut på det. Barry måste verkligen lära sig att sluta ändra the timeline hela tiden. Det är alltid något fucked up när han springer, haha! & Tom Felton kommer vara med som regular character den här säsongen. Weird. 
 
Arrow 5.01 Legacy
Arrow är tillbaka! Har en hatkärlek till den serien. Ofta tycker jag allt är för mycket och inte så bra. Men ibland är det riktigt bra. Nu är det väl sådär. Saknar the gang. John måste komma tillbaka! Roy måste också komma tillbaka! & vem är Felicitys nya kille? 
 
Blindspot 2.04 If Beth
Okej, en del av mig är liksom nej detta är tråkigt. Men sen så händer det alltid något som är ganska spännande. Som nu i slutet. Sandstorm har alltid tittat på Kurt Weller i över tjugo år. Antingen är det supercreepy, eller så är han den sovande Sandstorm-agenten som också fått sitt minne bortplockat. Hm.. tål att tänkas på. 
 
Lethal Weapon 1.03 Best Bud
Detta avsnitt var inte lika sorgligt, och jag gillar verkligen de stunderna. Men det var ändå väldigt fint många stunder. Själva fallet var lite tråkigt, eller antar att det är lite kul att se en gammal partner. Men liksom det vara ganska självklart att han skulle göra något dumt. Så är det alltid när man ser sånt. Gillar verkligen hur bra de två arbetar tillsammans. 
Arrow Blindspot Lethal Weapon Quantico The Flash
2 kommentarer
Emelie Karlsson

Arrow har verkligen blivit sämre sedan The Flash kom. Känns som att Flash förstör för Arrow haha, då han alltid gör misstag Barry som speglas i Arrow också! Då det alltid handlar om tid! Men tycker i alla fall Arrow's premiär var bättre än Flash's. Hur dem visade upp Flashpoint var en besvikelse!

Katrine Larsson

Dom sa i första avsnittet att Caleb pluggar till advokat (?), dom sa vad han gjorde iaf. Men tror knappast att Miranda har bytt sida utan känns mer som att hon har en agent där inne som låtsats vara en terrorist.

Det med Kurt var verkligen en tvist, vet inte vad han har för roll i det hela men han är tydligen en viktig del i Sandstorms plan.Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers