Topp 5: Överskattade filmer

Här kommer fem stycken filmer som är överskattade på lite olika sätt. Bara mina egna åsikter, håller ni inte med är det såklart ok. Håller ni med är det ännu bättre. Då kör vi!
 
1. Avatar
Så himla tråkig film. Förstår verkligen inte alls hur den här filmen kan vara såhär hyllad. Det är ingen original story + den är så himla tråkig. Effekterna ser väl bra ut, men en hel film som bygger på det? Nej, tack!
 
2. The Shawshank Redemption
Riktigt bra film. Men toppen på 250-listan? Det är ett skämt! Men som sagt, bra film! 
 
3. Gladiator
Jag vill verkligen tycka om denna! Kom ihåg den som liten att den var riktigt bra. Såg om den och blev väldigt besviken. Den är ju inte alls särskilt bra. Och hur den är omtalad som en klassiker är ju bara kons
 
4. Skyfall
Har hört att folk kallar denna för den bästa Bond filmen genom tiderna. Seriöst? Har ni sett alla filmerna? Det kan ni inte gjort om detta är den bästa. Men den är absolut inte dålig, men kanske lite överskattad. 
 
5. Gran Torino
Det var ett tag sen jag såg denna... så kanske borde se om den. Men allt jag kommer ihåg var att den var en stor gäsp och förstod inte alls heller varför den hade fått så bra omdöme. 
3 kommentarer
Felicia

Håller med om avatar :)

Emelie Karlsson

Ja Avatar är så uppskattad!!

Emelie Karlsson

överskattad** menade jag självklart!Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers