Tipsa mig om New York, San Francisco och Las Vegas

 
Nästa år ska min familj & våra respektive ta en resa till USA för att fira vi firar 150 år tillsammans. & det blir inget mindre än New York, San Francisco och Las Vegas. Jag har varit i New York en gång tidigare & har väl mer koll på den staden. Men har ni tips om vad jag måste göra, se eller hotell. Allt ni har helt enkelt. 
 
Vad har ni för tips?
Las Vegas New York Resa San Francisco
2 kommentarer
Ylva

Empire State Building är turistigt, MEN så värt utsikten över New York :) Annars kan jag tipsa om en grymt härlig restaurang i Harlem, som heter Harlem Taverna. Grymma drinkar och härlig stämning, plus god mat. Har även hört att Top of The Rock är nice, där kan man också kolla på utsikten från deras restaurang. Vad gäller museum är The Metropolitan riktigt bra, men gigantiskt, så räkna inte med att hinna se allt.

Svar: Bra tips!
Karin

Lovisa

Jag vet inte hur länge ni ska stanna i Las Vegas men har ni några dagar där så skulle jag ABSOLUT bila till Grand Canyon. När vi var där var vi tveksamma om vi skulle ta oss ut men jag är så otroligt glad att vi gjorde det. Vilken upplevelse, det är en sån där grej som man aldrig glömmer. Jag tror det tog typ 4h att bila dit och vi stannade på Hoover Dam på vägen dit som också var värd ett besök. Mitt tips!! Det räcker liksom med någon dag på Las Vegas-strip (flashy/tacky heaven)

Svar: Bra tips!
KarinKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers