Timeless | Pilot & The Assassination of Abraham Lincoln

 
Jag såg trailern till denna och tyckte inte alls om den. Men tänkte ändå ge den en chans. För time traveling och historia är ju intressant. & det är väl vad den här serien är. Den intresserar mig. Är inte helt övertygad än, men tänkte ge den ett tredje avsnitt innan jag säger hej eller hejdå. 
 
En mystisk man, Flynn, stjäl en tidsmaskin med syfte att förstöra Amerika. En forskare, soldat och historiker åker efter för att se till att världen inte går under. 
 
Tycker om att de reser genom tiden till stora event. Riktigt roligt att se, speciellt om man gillar historia. Som jag. Även roligt, som jag sa om Frequency, att de faktiskt ändrar historien i och med typ Lucys syster Amy. Det gör det mer verkligt. Om nu det kan vara verkligt, men ni förstår nog. 
 
Abigail Spencer gör sig riktigt bra & bör nästan upp hela serien. Ser fram emot att se mer av henne & hennes karaktär. Haha, älskar att hon plötsligt har en pojkvän. Men som sagt, har ännu inte bestämt mig om den är värd att lägga på serieschemat nu när det är så fullt. 
Timeless
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers