Sista helgen i oktober

 
Sista helgen i oktober... nu är det vintertid och det blir bara mörkare och mörkare. Tror november är en av de månader jag tycker minst om, tillsammans med typ februari och mars. Dock kan man alltid pigga upp en tråkig novemberdag på många olika sätt. Men tillbaka till helgen. 
 
Började i fredags med att ha en lugn arbetsdag. Var på riktigt bra humör för solen har lyckats hitta tillbaka sin plats här i Karlstad efter veckor av regn och moln. Dock fungerade inte Internet på jobbet – vilket såklart ställer till det en hel del. På kvällen samlades några vänner hemma hos mig & J för spelkväll med Halloween-tema. Vi var utklädda till Super Mario & Luigi. Jag var Mario för tydligen är Luigi längre och smalare. Helt okej för mig för då var jag den coola av de två. Vi spelade massa roliga spel och bara hade det roligt tillsammans. 
 
 
Resten av helgen har mest spenderats i sängen. Ibland behöver man det också. Plus att det är en sådan härlig plats, när man har bäddat. Då kan man läsa, se på tv-serier, rita, dricka kaffe och bara må bra helt enkelt. Perfekt ställe att koppla av på innan en ny arbetsvecka. 
2 kommentarer
Anonym

Mars kan var en underbar månad, om det är snö, inte för kallt och solenskiner!! :)

FrökenTV, bloggen om tv och film

älskar ditt kaffeglas, jättefint! :DKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers