Oktober | Serelista

Up to date: Av de som går nu är jag up to date med Timeless, This Is Us, Frequency, Supernatural, How to Get Away with Murder, Lethal Weapon, Notorious och The Good Place 
 
Maraton: Håller fortfarande på med mitt The Vampire Diaries-maraton. Går väl sådär just nu. Tänkte ju vara klar när nya säsongen började, men nej. Inte ens i närheten av klar. 
 
Klar med: Inte sett klar någon. 
 
Nya serier: Timeless, Frequency, Designated Survivor, The Young Pope
 
Gett upp: Valde att lägga ner några serier i början av månaden pga tidbrist. Gjorde ett helt inlägg om det så istället för att lista alla kan ni läsa det. 
 
Ser fram emot nästa månad: Teen Wolf är tillbaka 16 november, det blir roligt! Även om det är sista säsongen... Sen har jag några piloter som kommer ut då. Har väl lite svalare intresse för dem. Men det kan alltid bli roligt att se dem. 
 
Undrar ni över någon serie, så är det bara att säga till! 
2 kommentarer
Evanessè

Och jag skulle påbörja mitt maraton med vampire d (säsong 7 och 8), men kommer inte så långt. Tycker inte serien är lika bra längre :)

Svar: Nej, det är inte alls lika bra längre. Men eftersom den har hängt med i flera år så vill jag ändå kunna se sista säsongen helst nu när den går.. så då blir det att se ikapp det. Det är dock inte så dåligt som jag mindes att det var.
Karin

Katrine Larsson

Jag ser också framemot Teen Wolf. :)Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers