Halloween | Haunted House

 
Hoppas ni verkligen gillar dessa inlägg. Skräckfilmer är verkligen någonting som har vuxit hos mig, & det beror främst på den här filmen jag tänkte tipsa om i dag. 
 
Haunted House är så enkelt som filmer där hus är hemsökta. Ibland är det verkligen så enkelt. Även om jag har verkligen problem med demoner och djävulsfigurer i skräckfilm så kom det här att bli en stor favorit när den kom ut...
 

The Conjuring

En ganska ny film, i jämförelse med Halloween som jag talade om igår. The Conjuring kom 2013 och regisserades av James Wan som är en väldigt stor skräckregissör. I huvudrollerna hittar vi Patrick Wilson och Vera Farmiga.
 
Sammanfattning: Paranormal investigators Ed and Lorraine Warren work to help a family terrorized by a dark presence in their farmhouse. // IMDB.COM
 
Som jag skrev är den här filmen en stor anledning till varför jag gillar skräckfilmer nu för tiden. Den är verkligen så bra! De läskiga scenerna är obehagliga. De icke-läskiga scenerna är väldigt intressanta. Jag kan tycka att många fokuserar sitt manus på just framföra obehag men i varje skräckfilm finns det några scener som är lugnare och de glöms ibland bort. Men inte här. Eftersom jag verkligen gillar denna film är det svårt att tro att jag faktiskt inte sett tvåan än. Men ska absolut göra det! 
Halloween
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers