Frequency | Pilot & Signal and Noise

 
Även om detta har varit en av de serierna jag har sett mest fram emot tog det en stund innan jag faktiskt satte mig ner och tittade. Tur är väl det, för första och andra avsnittet visade sig vara riktigt bra! 
 
A female police detective in 2016 discovers she is able to speak via a ham radio with her father (also a detective) who died in 1996. They forge a new relationship while working together on an unresolved murder case, but unintended consequences of the ‘butterfly effect’ wreak havoc in the present day.
 
Det som är så bra med den här serien är att det är liksom crime och så himla känslosamt många stunder. Hon pratar liksom med sin döda pappa? Det är känslosamt om något. Men det som egentligen fick mig att gilla serien ännu mer är att när de ändrar i historien, så ändrar de verkligen. Det är inte så att nu lever han, och sen är allt som vanligt. Riktigt roligt! Eller ja, inte roligt då hemska saker händer. Men bra att de faktiskt gör det mer "verkligt". 
 
Tror den här säsongen kommer bli bra. Hoppas dock på att det bara blir en säsong. Får se hur det går med tanke på att CW har en tedens att köra allt otroligt länge. Men just den här typen av upplägg av en serie gör sig bäst på en säsong. Beroende på hur den fortlider, såklart. 
Frequency
1 kommentar
Katrine Larsson

Får nog ta och kolla in den här serien, då det är många som tycker att den är bra.Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers