Film | Something Borrowed

Regissör: Luke Greenfield | Medverkande: Ginnifer GoodwinKate Hudson och Colin Egglesfield Genre: Romantik, Komedi | Längd: 1 tim 52 min | Premiär: 20 april 2011 | Land: USA
 
Sammanfattning: Friendships are tested and secrets come to the surface when terminally single Rachel falls for Dex, her best friend Darcy's fiancé. // IMDB.COM
 
När jag har en stund över och min sambo inte är i närheten brukar jag leta upp romantiska komedier på sidor som Netflix. Brukar vara sköna filmer att somna till, man behöver inte tänka allt för mycket plus att jag behöver inte oroa mig för sambons högsta suckningar över hur dåligt allt är. Därför blev det häromdagen den här filmen. Tyvärr var den inte lika bra som jag hade hoppats på. Eller ja, hoppats och hoppats.
 
Man ska inte ha höga förväntningar när det kommer till romantiska komedier, och det hade jag väl egentligen inte. Men trodde ändå den skulle vara i samma nivå som Bride Wars, som jag faktiskt uppskattade. Där även Kate Hudson är med. Min drottning i romantiska komedier. Men denna var bara dum och hade tyvärr ingen karaktär man direkt gillade. Synd. 
 
Jag fattar inte alls hur man ska tycka om Rachel. Tycker nästan hon får skylla sig själv att hon satt sig i den situationen från första början. Visst är Darcy kanske inte den bästa vännen man kan ha. Men tycker inte alls att Rachel ska få den hyllningen, och tycka-synd-om-moments som hon faktiskt får. Nä, jag hejar på Darcy, dvs. Kate Hudson, som jag brukar i hennes filmer.
 
Something Borrowed gick inte alls hem för mig pga jag hejar inte på huvudkaraktären och tycker de gör Darcy-karaktären till en onödig fiende plus kärlekshistorien är inte alls trovärdig. Kanske borde läsa böckerna istället, hört att de är bättre. Också hört att man funderar på att göra en tvåa. Den kanske är bättre. Då hoppas jag att John Krasinski är med igen. Kanske hans karaktär + Kate Hudsons karaktär? Hoppas, i så fall. 
 
★★☆☆☆
Something Borrowed
1 kommentar
Emelie Karlsson

Tyckte verkligen inte om den här filmen när jag såg den!!Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers