Fantastiska vidunder och var man hittar dem

 
Jag har faktiskt inte följt så mycket angående Fantastiska vidunder och var man hittar dem, utan mest tänkt att jag bara ska se filmen och inte lägga massa energi på att leta upp information om den. Men ibland ändras det såklart. Speciellt när det kommer ut massa posters, med lite ledtrådar. 
 
 
Så vad handlar filmen egentligen om? Jo, Newt är en magizoolog som åker till New York där han hamnar i en konflikt mellan magivärlden och de som inte vill ha magi. Detta känns som det ligger ganska bra i tiden. Om ni förstår vad jag menar. Kan bli väldigt intressant. 
 
 
Först och främst ser man massa Wanted-lappar där de karaktärerna som vi antar är goda, då det är bland annat Eddie Redmayne. Sen massa information om ett nytt Salem, dvs. "rättegångarna" mot "häxor" mellan 1692 och 1693. & sen såklart Dödsreliksymbolen. Tycker detta låter intressant, & tror det kan bli väldigt bra. 
 
Vad tycker ni? Ser ni fram emot den? Kommer på bio den 16 november. 
2 kommentarer
Lena

Jag ser väldigt mycket fram emot filmen men hade lyckats missa att dem släppt posters :) ser fint ut

film&serier bloggen

Jag ser verkligen fram emot att den här ska ha premiär!Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers