Book Haul

När en av mina favoriter på Youtube släpper en bok då köper man den direkt. Speciellt när den är så snygg. Även om boken inte faller mig i smaken så är den perfekt som coffee-table-book. Vilket jag såklart älskar. Har hört både bra och dåliga saker om Bloom. Men hoppas såklart på den är superb. 
 
Kunde inte heller låta bli att köpa Floras bok. Jag är väl inte en av de som kastar mig över bloggares böcker i vanliga fall. Men den här är annorlunda då det är en roman och inte en självbiografi. Älskar ju Floras blogg och om hon får ner sitt vackra språk i en roman så kommer det bli underbart. Ser fram emot att läsa den. 
 
Kunde såklart inte motstå att köpa två klassisker när jag var i närheten av en bokaffär. Första är Idioten av Fjodor Dostojevskij, som några av er vet så älskade jag hans andra bok Brott och Straff, så jag har höga förväntningar på denna. & den andra är Astarte av Karin Boye. Karin Boye är en sådan person jag verkligen vill älska. Hon tillhör min egna självbild av hur jag vill vara, tillsammans med Edith Piaf och Virgina Woolf. 
 
Kanske inte en bok men jag slog såklart till på en Frankie Daily Journal 2017. Den är lila och jättefin. Ni har säkert sett min gula i ett antal inlägg. Och såhär fin är på insidan, i alla fall under februari. 
Astarte Bloom Estée Lalonde Fjodor Dostojevskij Flora Wiström Frankie Daily Journal Idioten Karin Boye Stanna
2 kommentarer
Emelie Karlsson

Åh älskar såna där dagliga journaler, och den där är verkligen jätte snygg!

Svar: Ja, det är så fina & jag som älskar kalendrar dör ju lite av glädje. Ska bli så kul att faktiskt skriva in saker i den, haha! Nörd.
Karin

Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så härligt med lite nya böcker! :D

Svar: Verkligen! Piffar upp vardagen liksom :)
KarinKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers