TV-nyheter | Vilka dejtar & vilka serier får mindre avsnitt?

 
  • Making History har gått från 13 avsnitt till 9 innan den ens har börjat sända. 
  • Man har ju hört rykten om att komediserien Will & Grace ska komma tillbaka. Verkar dock som att originalkanalen NBC inte är intresserade, men att kanske Netflix är. 
  • This Is Us är ju höstens snackis, & är den första tv-serien den här hösten som får en hel säsong. 
  • En av mina egna favoriter Notorious har det kämpigt. De har valt att gå från 13 avsnitt till 10, vilket gör att det ser väldigt mörkt ut för en andra säsong. Tittarsiffrorna har fallerat den senaste tiden och det lär inte bli bättre eftersom det verkar som om att Scandal tar över dess tid när den kommer tillbaka. 
  • Går just nu ett rykte om att Meghan Markle, känd från Suits, dejtar ingen mindre än Prins Harry. Om de stämmer eller inte, får vi väl se i framtiden.
0 kommentarer

Sista helgen i oktober

 
Sista helgen i oktober... nu är det vintertid och det blir bara mörkare och mörkare. Tror november är en av de månader jag tycker minst om, tillsammans med typ februari och mars. Dock kan man alltid pigga upp en tråkig novemberdag på många olika sätt. Men tillbaka till helgen. 
 
Började i fredags med att ha en lugn arbetsdag. Var på riktigt bra humör för solen har lyckats hitta tillbaka sin plats här i Karlstad efter veckor av regn och moln. Dock fungerade inte Internet på jobbet – vilket såklart ställer till det en hel del. På kvällen samlades några vänner hemma hos mig & J för spelkväll med Halloween-tema. Vi var utklädda till Super Mario & Luigi. Jag var Mario för tydligen är Luigi längre och smalare. Helt okej för mig för då var jag den coola av de två. Vi spelade massa roliga spel och bara hade det roligt tillsammans. 
 
 
Resten av helgen har mest spenderats i sängen. Ibland behöver man det också. Plus att det är en sådan härlig plats, när man har bäddat. Då kan man läsa, se på tv-serier, rita, dricka kaffe och bara må bra helt enkelt. Perfekt ställe att koppla av på innan en ny arbetsvecka. 
2 kommentarer

Oktober | Serelista

Up to date: Av de som går nu är jag up to date med Timeless, This Is Us, Frequency, Supernatural, How to Get Away with Murder, Lethal Weapon, Notorious och The Good Place 
 
Maraton: Håller fortfarande på med mitt The Vampire Diaries-maraton. Går väl sådär just nu. Tänkte ju vara klar när nya säsongen började, men nej. Inte ens i närheten av klar. 
 
Klar med: Inte sett klar någon. 
 
Nya serier: Timeless, Frequency, Designated Survivor, The Young Pope
 
Gett upp: Valde att lägga ner några serier i början av månaden pga tidbrist. Gjorde ett helt inlägg om det så istället för att lista alla kan ni läsa det. 
 
Ser fram emot nästa månad: Teen Wolf är tillbaka 16 november, det blir roligt! Även om det är sista säsongen... Sen har jag några piloter som kommer ut då. Har väl lite svalare intresse för dem. Men det kan alltid bli roligt att se dem. 
 
Undrar ni över någon serie, så är det bara att säga till! 
2 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers