Veckans tv | 46

Timeless 1.06 The Watergate Tape
Den här serien växer för varje avsnitt. Tyckte om detta! Synd bara att allt går åt skogen. Eller inte riktigt allt. Men vill liksom att alla tre ska hålla ihop, men svårt när de ljuger för varandra. Rittenhouse suger verkligen. Gillar inte det alls. & Lucys far är såklart där och håller på. Dumt. Finn är inte skurken, aldrig tyckt det. Det är egentligen bara synd om honom. Hade hoppats att Wyatt skulle förstå – de har gått igenom liknande saker. Men nä. Men mest av allt hade jag hoppats på mer Lucy & Wyatt. Men svårt när han är riktigt sur på henne nu. 
 
This Is Us 1.07 The Best Washing Machine in the World
Vill veta hur Jack dör. Vill veta om de gör slut innan Jack dör. Fast vill egentligen inte att Jack ska dö över huvudtaget. Hm.. svårt. Vill inte heller att Kevin & Randall ska ha en sån dålig relation med varandra. Tur är väl att de ska försöka jobba på den. Vill inte heller att hela den där Rebecca visste om William ska förstöra familjen ännu mer. Vill däremot att Kate ska flytta till resten av familjen för hennes storyline börjar bli tråkig. Vill ha henne nära de andra. 
 
Lethal Weapon 1.07 Fashion Police
Känns som jag är den enda som inte direkt gillar Hilarie Burton. Eller jag blev väl inte överlycklig när hon kom & hoppas att hon inte kommer fler gånger. Hehe. Gillade helt enkelt inte hennes karaktär. Inte helt glad i att de kanske gör en Lorna Cole med hennes karaktär. Jaja. Men annars var avsnittet bra, som vanligt. Ser mest serien för att se vad de nu ska hitta på & deras kemi. 
 
Notorious 1.09 Choice
Okej, medan Louise & Julia har "matförgiftning" får Megan och Dana tar över deras roller i studion. Det slutar med blandade resultat. Dana erkänner att hon dödade Johnny. Jag känner rent spontant, what? Inte för jag tror att hon inte gjorde det, utan mer bara för att hon erkände nu känns det som mindre chans att hon faktiskt gjorde det. Fast varför skulle hon erkänna något hon inte gjort? Jaja. Annars? Jo, Julia blev ju kidnappad där i slutet. Kanske inte jättesmart att åka ner till Mexico och försöka intervjua en farlig man. Om det är för att de ska vara säkra på att hon inte vet vart han är, eller om hon är bara dum och håller på att dö? Det får vi veta om tre veckor (!).
 
Supernatural 12.06 Celebrating The Life Of Asa Fox
Gillar när de träffar andra hunters. Då känns det inte lika ensamt att de gör det de gör. Riktigt kul att Dean & Sam är nästan kändisar. Kul att se Jody också. Hoppas vi får se dessa hunters lite då och då. Kul med lite blandat. Men annars var avsnittet lite sisådär. 
Lethal Weapon Notorious Supernatural This Is Us Timeless
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers