veckans tv | 45

Lethal Weapon 1.06 Ties That Bind
Älskar avsnitt när de väljer att diskutera Miranda. Det är så ledsamt.. men samtidigt bra. Det är väl en stor anledning till att jag gillar den här serien. Just för de stunderna. Roger är väldigt... eh. gammaldags kanske man kan säga på ett snällt sätt, när det kommer till hans dotter. Det är alltid massa snack om att hon ska klä på sig (så trött på det). Men jag hade nog också blivit galen om en lade upp en underklädes-bild på min dotter på sin Facebooksida. Visst, om hon är modell, men annars. Herregud, hade nog också velat ha med mig Riggs och skrämt upp honom då. 
 
How to Get Away with Murder 3.08 No More Blood
Scenen mellan Annalise, Bonnie & Frank. Alltså jag orkar inte. Det var så intensivt! Hoppas verkligen inte att han skjuter sig själv. Men vi vet ju nu att Connor inte är död. Så det lämnar Frank.. eller? Förstår verkligen inte Wes motiv till att förstöra för Annalise... förstår ni? Älskar det faktum att Asher tog det så hårt att Frank inte har skägg längre. Men jag förstår, saknar det skägget så mycket! Oliver & Conner då. Tycker Oliver är ganska mycket douch just nu.. sen kanske Connor inte är så smart när Oliver oroar sig på sjukhuset. Men ändå.. Vill veta vems unge Laurel har. Vill inte att det ska vara Wes barn!
 
Supernatural 12.05 The One You’ve Been Waiting For
Hm... detta var ett ganska stupid avsnitt. Jag menar, Hitler som kommer tillbaka? Really? Ni har verkligen inga bra idéer kvar. Eller hur? Kanske inte så konstigt efter tolv säsonger. Men seriöst? Dean fick i alla fall döda Hitler. Så det är ju coolt. 
 
Notorious 1.08 The Burn Book
Jag förstår varför Dana blev sur. Men seriöst, om du ligger med din dotters pojkvän så får du faktiskt skylla dig själv. Men tycker i allmänhet att Louise och co. var extremt taskiga mot Julia. De har liksom ingen rätt att vara så bitchiga. Tyckte det var bra att Julia hotade med att sluta. Tycker bara synd om hela Jake & Julia. Vill verkligen att de ska vara bästa vänner.. och det är svårt när de bråkar. Hoppas de löser det i nästa avsnitt. 
 
Frequency 1.06 Deviation
Okej, varför var deras familjebild i Amanda? & hade Frank en flickvän? Jag som hoppades på att han var the good guy, liksom. Kan vi inte få reda på vem mördaren är? Please! Förresten, yay på Daniel! Så kul att han verkar mjukna upp vid Raimy. Hoppas verkligen på de två. 
Frequency How to Get Away with Murder Lethal Weapon Notorious Supernatural
4 kommentarer
Elsa

Murtaugh var ju ganska sträng på det sättet i filmerna också, så det kommer nog därifrån. Och filmerna kommer ju från åttiotalet så då kanske pappor var lite mer sådär mot sina tonåringar...specifikt tjejer. I 2:an får hans dotter en roll i en reklam för kondomer och han flippar verkligen ur av det hahah ;)

Svar: Haha, jo jag vet... men nu när de gjort en mer modern version så tycker jag att de borde ändra det med. Lite trött på hans kommentarer ibland, typ "hon får gärna vara osäker på sin kropp för mig". Man ba, snälla nej.
Karin

Anonym

Min gissning är att Nightingale har kommit på någonting om Frank och Raimy att dom kan prata med varandra? är ju långsökt men eftersom han tog kortet när han slog ner Nick och sedan placerade det i Amandas händer typ 20 år sedan.

Katrine Larsson

Min gissning är att Nightingale har kommit på någonting om Frank och Raimy att dom kan prata med varandra? är ju långsökt men eftersom han tog kortet när han slog ner Nick och sedan placerade det i Amandas händer typ 20 år sedan.

Svar: Smart! Kan absolut vara så, bra tänkt! :)
Karin

Felicia

Följer inte supernatural (har sett 5 säsonger dock) men Hitler, wtf. Liksom why, haha

Svar: Fem säsonger räcker gott och väl. Hehe, jaa. De har väl inga idéer kvar.
KarinKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers