Veckans tv | 44 Del 2

Frequency 1.05 Seven Three
Mycket känslor i det här avsnitt. Alla flashbacks är ju väldigt känslosamma med hur allt har förändrats och det måste vara så mycket svårt för Raimy att minnas två saker. Själv hade man blivit galen. När Julie dumpade Frank, alltså Frank. Gubben liksom. Tycker synd om honom. Det är liksom inte hans fel. Eller hur? Jag är så arg på Stan. Han är dryg och elak. Gillar verkligen inte scenerna med honom och Satch som gör honom misstänksam. Vill inte att Satch ska vara det. 
 
Timeless 1.05 The Alamo
I början när Whyatt fick sparken, haha jag bara: hell no! Så glad att han får vara kvar. För de är verkliget ett bra gäng. En bra trio. Gillar vänskapen mellan de tre, och gillar speciellt känslan mellan Whyatt och Lucy. När kan vi få se detta hända? På tal om Lucy, hennes pappa. Kan det vara Flynn? Bara för att skaka om hela serien. Känns som det just nu. Vad tror ni?
 
This Is Us 1.06 Career Days
Var det bara jag som blev väldigt känslosam i scenerna med Randall och Jack? Så fint! Klart höjdpunkten i detta avsnitt. Den här familjen som känns perfekt under åttiotalet är så himla dålig nu. Pappan är död. Mamman är omgift med bästisen. Randall har problem med sin bror Kevin. Kate pratar inte med mamman. Ja, helt enkelt så tråkigt. 
 

Ledsen att detta inlägg kom väldigt sent. 
Frequency This Is Us Timeless
2 kommentarer
Emelie Karlsson

Älskade alla tre av dessa avsnitt!

Katrine Larsson

Håller med dig om Frequency tyckte så synd om Frank, verkar inte som om någonting går bra för honom just nu.

Och This is us, otroligt tråkigt att dom har så dåliga relationer med varandra nu men tycker att dom visar rätt mycket varför i tillbaka blickarna.

Svar: Det är verkligen tråkigt att de har så dålig relation till varandra. Man hade tanken att de är den perfekta familjen liksom.
KarinKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers