Veckans tv | 44 Del 1

How to Get Away with Murder 3.07 Call It Mother's Intuition
Från att inte tycka så mycket om Asher, alltså varken gott eller ont, så har han ändå blivit en slags favorit. Han är skön & hans reaktion på att Connor & Oliver har hittat tillbaka till varandra var ganska lik min egen. Klockrent! Någon jag inte tycker om, som jag kanske rent ut sagt avskyr, är Wes. Vad håller han på med?! Säljer ut Annalise så där. Vet Laurel om det? Alltså Frank, my babe. När han bara "Really?" så höll jag totalt med honom. Laurel älskar Wes? Nej!! & det är väl säkert hundra procent säkert nu att barnet är Wes. Fy! Nu vet vi alla fall att Wes är inte död. Så av the gang återstår nu Connor, Frank & Nate. Håller tummarna på Nate eller någon helt annan.
 
Notorious 1.07 Chase
Lite arg på mig själv att jag inte kunde lista ut tidigare att det var Alan som dödade sin syster, men inte bara det, utan även våldtog henne. Herregud, vilket svin. & såklart Oscar var inblandad. Jag som inte ville det... jaja. Kan ju inte alltid ha rätt. Antar att jag måste börja gilla DA mer nu. Tyvärr. Julia & Jake däremot, vilken underbar vänskap. Älskade när han kom över med mat & glass. Gulligt! & nu över till ett nytt case. Hoppas vi får se många fler avsnitt av denna serie. 
 
Supernatural 12.04 American Nightmare
Kul att få se ett äkta SPN-avsnitt igen. De två on the road och kämpar mot det onda. I detta fall lite svårt att avgöra vad som egentligen är det onda. Mamman som stänger in sin dotter eller dottern som råkar döda folk. Men ja, dottern var ju oskyldig... synd bara att brittiska mannen bestämde sig för att döda henne. Tråkigt. Älskar förresten hur gamla de har blivit! Haha! 
 

Dessa var de jag har hunnit att se på. Förhoppningsvis kommer det en del två ganska snart i veckan. 
How to Get Away with Murder Notorious Supernatural
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers