Teen Wolf är tillbaka!

Det var med blandade känslor som jag satte på det senaste avsnittet. Det är riktigt tråkigt att veta att det är sista säsongen. Men samtidigt känns det som den borde avslutas. Jag menar, det är typ inga kvar längre. Från första säsongen, the original gang, är det tre kvar. En av dem är Stiles, spelad av Dylan O'Brien som på grund av sin filmkarriär, inte kommer vara kvar så mycket i den här säsongen. Vilket såklart suger. Så det är egentligen lika bra att lägga ner. 
 
Men till vad jag tyckte om nya säsongen. 
 
Det var ledsamt. Först och främst känslan över att serien kommer försvinna & karaktärerna kommer försvinna från Beacon Hills. Samt känslan över att inte vara behövd. Förstår Stiles, absolut. Men samtidigt är det ändå ganska skönt att inte ha ett osäkert liv varje dag. 
 
Det som var värst var ju att nu är Stiles borta. Inte bara så han försvinner från stan en stund. Utan han är borta. Borta från allas minnen. Han har inte existerat. Dock är det ju ett problem. För utan han hade inte Scott gått in i skogen och blivit biten, dvs. inte blivit en varulv. Såå... det hänger inte riktigt ihop med storylinen. Men okej, jag ska inte forska vidare kring det. 
 
Sorgligaste? När han pratade med sin pappa. Alltid gillat deras relation. Plus, såklart, när han sa till Lydia att inte glömma honom. & så gjorde hon det. Det var en fin scen. Väldigt fin scen. 
 
Teen Wolf
3 kommentarer
[Anna]

Så bra första avsnitt, fast det är så synd om om Stiles att få vara med om att alla glömde han :( Det är trist att det är sista säsongen men som du skriver, det är så få karaktärer kvar nu.

Svar: Riktigt synd om honom. Typ ens värsta mardröm att bli bortglömd på det där sättet
Karin

FrökenTV, bloggen om tv och film

jag har inte sett säsong fem än så kan inte kolla riktigt än. Råkade läsa hela inlägget ändå, haha. Lär ju få ångest över den storylinen ;o glömma honom kan de ju INTE göra.

Svar: Ops! Jobbig storylinen men effektiv pga Dylans filmkarriär
Karin

Saras Serieblogg

GAAH, Har bara sett halva säsong fem och hade planerat att titta på resterande innan premiären. Där föll den planen (pga oväntade jordbävningar och annat i Italien)... Jag ser så fram emot att titta dock! :) Tycker att trailern var väldigt lovande!

Svar: Åh hoppas det löser sig. Läste om din lägenhet, tråkigt! Hur länge är du i Italien? :))
KarinKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers