Planera ditt bloggflöde

 
Stundtals kan jag sitta och planera hur min blogg ska vara. Vad för inlägg som ska finnas och hur många inlägg ska visas per dag. Jag skiftar med att planera via word, excel till att skriva för hand. Men kommer nog fram till att skriva för hand är nog hur jag vill fortsätta. Därför har jag nu gjort en kalender för 2017 där jag kan fylla i för varje dag vad för inlägg som jag vill ha upp på vilka dagar. 
 
Har även lagt till några rader längst ner där jag skriver upp tankar kring månaden. Ska jag ha ett tema under månaden, eller kanske en vecka? Eller något annat som jag borde tänka på. Har även tre stycken rader där jag skriver upp mål för månaden. Kanske så många sponsrade inlägg, besökare eller inläggsmängd. Kan enkelt bocka av alla målen. 
 
 
Om ni också vill planera in eran blogg, eller bara vardag så kan ni ladda ner pdf:en för hela 2017. Antingen här eller klicka på bilden ovan. 
 
Brukar ni planera er blogg och ert bloggflöde? Berätta gärna i kommentarerna. 
Blogg Planera
4 kommentarer
Anna

Jag är en sådan person som planerar ALLT i mitt liv. Små saker som stora. Men att planera blogginlägg har jag faktiskt inte tänkt på, vilken smart idé! Tack, tack, tack för pdf:en :)

FrökenTV, bloggen om tv och film

Jag planerar lite grann, inte allt men kanske 50/50 skulle jag nog säga :)

Emelie Karlsson

Vilket bra inlägg! Brukade planera lite förut med bloggen, men inte alls nu längre!

Lena

Jag försöker planera så gott jag kan ibland får jag typ 20 idéer på en och samma gång ibland går det segare. Men allt som oftast skriver jag ner det i en anteckningsbok :)Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers