HTGAWM | Vem är död?

 
Varning för spoliers! Har ni inte sett senaste avsnittet av How to Get Away with Murder bör ni inte läsa detta inlägg. 
 
Nu vet vi vem som är död. Det är ingen mindre än Wes! Jag är ändå ganska glad över att jag hade honom högst upp på min lista över vem som kan vara död. Visst, Nate & Frank var också där. Men tack vare att Annalise blev så otroligt ledsen när hon såg vem som låg under lakanet. Vem skulle hon bli mest ledsen över? Jo, Wes. 
 
Men frågan är istället hur han dog och vem som dödade honom. Han var ju trots allt död innan branden. Känns som Laurel borde veta någonting.. hon var ju ändå inne i huset. Kanske även Nate som också var inne i huset. & som vi alla skulle tro var död. Kanske Frank? Med tanke på att Bonnie sa till honom att rädda Annalise, och det kanske han tror betyda att döda Wes. Jag menar, Wes kom ju ändå ut från polisstationen. Det såg ut som han skulle förstöra för Annalise. Vem ringde dock? Det kan ju inte vara Wes längre.. eller? Jag menar, han var ju död. Så vem ringde polisen och sa att Annalise hade gjort det?
 
Jag känner ändå att det var rätt beslut att döda Wes. Mest för folk trodde inte att han kunde dö pga han bygger upp serien lite. Han kändes i början som huvudkaraktären. Men också för att jag tror det behövdes för att kunna förnya sig lite grann. Plus då kanske vi slipper den jobbiga storylinen om Wes unge som Laurel bör på. Fast vi vet ju inte vem som är pappan till barnet än. Vet vi ens om barnet ens lever? Tänker att Laurel blev rätt skadad... 
 
Så medan julmusiken flödar, pepparkakor bakas och granen doftar kan ni tänka på vem som dödade Wes. Så syns vi igen den 20 januari. 
 

Hade tänkt göra en video på min youtube-kanal om detta avsnitt. Men min kamera dog.. Så det var ju olyckligt. Resten av veckans tv kommer förhoppningsvis i helgen. Jag ska iväg utan dator. 
How to Get Away with Murder
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers