6 filmer jag vill se i December

 
Jag blev väldigt glad när jag såg trailern för La La Land. Den verkar så väldigt mysig. Lite kärlek och lite musik. Vad kan egentligen gå fel. Det här är väl andra gången Ryan Gosling & Emma Stone arbetar tillsammans, och jag tror detta kan bli bra. Fick lite Woody Allen känsla över det hela. Vilket såklart är mysigt. 
 
 
Ännu en film med Will Smith när han har det jobbigt. Först tänkte ja, njaa. Kanske inte supersugen på den här filmen. Sen hände det något. Att han skriver brev till Time, Love & Death och att de sedan dyker upp. Jag tycker det är klockrent. Nu vill jag verkligen se den. 
 
 
Hm... spacemovie som egentligen är en romantisk film? Kan det gå fel? Absolut! Kan det bli bra? Ja, absolut. Har väl inte superhöga förväntnignar på den. Men en rymdfilm känns ju nästan alltid rätt att se. 
 
 
En film regisserad av Ben Affleck. En film skriven av Ben Affleck. En film med Ben Affleck i huvudrollen. Det är mycket Ben Affleck det. Många har problem med honom, men inte jag. Så när jag såg den här trailern blev jag i alla fall lite nyfiken. Gangsters, Boston & 20-tal. Jag är på!
 
 
Adam Driver som poet. Behöver jag ens säga någonting mer? Den verkar vara så himla mysig och speciell. Påminner lite om en favorit från 2013, Inside Llewyn Davis, där också Adam Driver är med. Detta kan vara en av de filmerna på den listan jag ser mest  fram emot. 
 
 
Sist men inte minst. Rogue One ligger högst på min "vill se"-lista. Inte bara för december, men även för hela året. Som ganska nyblivet Star Wars fan, drygt tre år, tycker jag det är superkul att nya filmer kommer. Tror den här kan bli riktigt bra. Trailern ser bra ut. Skådespelarna gör mig nyfiken. Speciellt Mads Mikkelsen. 
Collateral Beauty La La Land Live by Night Passengers Paterson Rouge One: A Star Wars Story
2 kommentarer
Emelie

Ooooh hade inte hört talats om Paterson!! Collateral Beauty verkar så bra dock, älskar Knightley och Winslet! Dröm att ha dem i samma film!

Svar: Kul att du hittade en ny film här. :) Ja, Collateral Beauty verkar riktigt bra.
Karin

Felicia

Lala land!!! Vill se

Svar: Jag med!
KarinKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers