Veckans tv | 13 #1

Quantico | 01.15 | Turn
Quantico är en av de serierna jag känner för att lägga ner ibland. Den ger mig typ ingenting. Visst var piloten intressant, men efter det känner jag mest "meh". Är så trött på A i Pretty Little Liars så det här hjälper ju inte direkt. Bästa med avsnttet? Lily van der Woodsen är tillbaka i tv-rutan. Inte som Serenas mamma utan Shelbys. 
 
Blindspot | 01.15 | Older Cutthroat Canyon
En del av mig känner mest att jag inte orkar mer. Börjar bli lite tråkigt och ungefär samma sak varje avsnitt om och om igen. Men en annan del känner ändå att det är helt ok och kanske till och med börjar bli lite spännande. För nu ligger det så mycket under ytan så snart måste det verkligen spricka och flera saker måste komma fram. Och vad händer egentligen då? Jag gillar verkligen Oscar. Han ser faktiskt ut att vara kär i Jane/Taylor, och lider typ varje gång hon säger att hon inte litar på honom osv. 
 
The Flash | 02.17 | Flash Back
Detta var ett ok avsnitt. Jag trodde det skulle vara bättre och mer intressant. Men antar att jag inte är alltför glad i denna serien, heller. Jag är verkligen superbitter denna veckan. Måste bli bättre! Haha. Men en sak fullkomligt älskade jag med detta. Jag har saknat Eddie, så det var ett glatt återseende. Även om det var bak i tiden. Det är ett sjukt fint ögonblick när Iris får se Eddies video till henne. 
Blindspot Quantico The Flash
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers