The Danish Girl

Titel: The Danish Girl 
Regissör: Tom Hooper
Medverkande: Eddie RedmayneAlicia VikanderAmber Heard
Genre: Biography, Drama, Romance
Längd: 1 tim 59 min
Premiär: 5 september 2015
Land: Storbritannien
Sammanfattning: A fictitious love story loosely inspired by the lives of Danish artists Lili Elbe and Gerda Wegener. Lili and Gerda's marriage and work evolve as they navigate Lili's groundbreaking journey as a transgender pioneer. IMDB.COM
Tom Hooper har gjort ännu en otroligt vacker film att se på (tidigare även The King's Speech & Les Misérables). Den är verkligen helt fantasiskt cinematography sätt. Det är också ett viktigt samt intressant ämne. Vill säga att det ligger bra i tiden med allt annat runt omkring.. men känns dumt att säga det. Men är väl så, tyvärr. 
 
Eddie Redmaynes karaktär är intressant. På ett sätt vill jag säga att hon var stark. Men på ett annat sätt egoistisk. Tycker nästan att Alicia Vikander gör en sådan otrolig insats och lyfter upp hela filmen till en helt ny nivå. Tycker att hon är otrolig som skådespelerska och ser fram emot att se vad hon kan hitta på i framtiden. Alltid extra kul att se filmer med henne nu. Synd bara att jag har svårt att koppla bort Andra Avenyn-Jossan. Haha! 
 
Varför ska du se den här filmen? För det är en vacker film om ett intressant och viktigt ämne. Det är otroligt fin miljö, bra skådespelare och bara vackert.
 
★★★★☆
The Danish Girl
1 kommentar

The Glee Project

Titel: The Glee Project
Skapare: Ryan Murphy
Genre: Reality
Antal säsonger: 2
År: 2011-2012
Land: USA
Sammanfattning: A groundbreaking 10-episode competition series that finds and trains a group of extraordinarily talented performers, who compete against one another to win a guest starring role on 'Glee.' IMDB.COM
Vill du veta vad som händer bakom tv-serien Glee? Se de reality serien som handlar om att man ska få en roll i serien. Först tyckte jag att detta var otroligt löjligt, men samtidigt blev man otroligt insatt och fick direkt någon man hejjade på. Dock måste jag säga att första säsongen är bättre än andra. Bara ett tips! Tyckte mer om de ungdomarna.. 
 
Det bjuds i alla fall på sång, musik, dans, drama, vänskap och en inblick i hur det ser ut bakom scenen. Samt man får lära känna skaparna, koreografen och ibland dyker även skådespelarna upp. 
 
Varför ska du se den här serien? Om du inte kan få nog av Glee. Tråkigt nog är båda nerlagda. Men det var ändå lite kul så länge det varade. 
 
★★☆☆☆
The Glee Project
0 kommentarer

Veckans tv | 13 #1

Quantico | 01.15 | Turn
Quantico är en av de serierna jag känner för att lägga ner ibland. Den ger mig typ ingenting. Visst var piloten intressant, men efter det känner jag mest "meh". Är så trött på A i Pretty Little Liars så det här hjälper ju inte direkt. Bästa med avsnttet? Lily van der Woodsen är tillbaka i tv-rutan. Inte som Serenas mamma utan Shelbys. 
 
Blindspot | 01.15 | Older Cutthroat Canyon
En del av mig känner mest att jag inte orkar mer. Börjar bli lite tråkigt och ungefär samma sak varje avsnitt om och om igen. Men en annan del känner ändå att det är helt ok och kanske till och med börjar bli lite spännande. För nu ligger det så mycket under ytan så snart måste det verkligen spricka och flera saker måste komma fram. Och vad händer egentligen då? Jag gillar verkligen Oscar. Han ser faktiskt ut att vara kär i Jane/Taylor, och lider typ varje gång hon säger att hon inte litar på honom osv. 
 
The Flash | 02.17 | Flash Back
Detta var ett ok avsnitt. Jag trodde det skulle vara bättre och mer intressant. Men antar att jag inte är alltför glad i denna serien, heller. Jag är verkligen superbitter denna veckan. Måste bli bättre! Haha. Men en sak fullkomligt älskade jag med detta. Jag har saknat Eddie, så det var ett glatt återseende. Även om det var bak i tiden. Det är ett sjukt fint ögonblick när Iris får se Eddies video till henne. 
Blindspot Quantico The Flash
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers