Veckans tema | Guilty pleasure

Det är ett samarbete tillsammans med: ElsaEmelieFeliciaJulia och Sara. Gå gärna in och kolla in deras inlägg.
 
Veckans tema är alltså guilty pleasure och jag kom på att jag skrev en text förra sommaren om just det på Popmani. Så tänkte helt enkelt dela med mig av den texten här och nu. Kolla gärna in Popmani för annan härlig läsning. 
 

Alla har vi dem. De där guilty pleasures som vi inte kan få nog av. Men som vi inte vågar säga att vi har. Det är lite pinsamt, man vill inte vara den som tycker om det där. Jag har många serier som är ändå lite pinsamma att man ser på, eller absolut skäms över att faktiskt tycka om. En av de serierna är Teen Wolf.
 
När jag först såg trailern till den här MTV-serien skämdes jag. Det här kan man ju inte se på, det är ju löjligt. Massa tonåringar som springer runt i bar överkropp och som är varulvar. Men en tråkig sommardag såg jag första avsnittet och var mer eller mindre fast direkt. Väntade efter andra avsnittet, såg det och fortsatte så. Säsong efter säsong. 
 
Teen Wolf handlar kort och gott om en tonårspojke, Scott McCall, som en dag blir biten av en varulv och börjar själv bli en. Till slut blir alla hans high school-vänner även indragna på ett eller annat sätt. Scott börjar kämpa mellan läxor, kärlek, familjen och det faktum att han är nu en varg.
 
Anledningen till att jag gillar den är för att den är enkel. Man behöver inte anstränga sig när man tittar vilket är perfekt på sommaren. Det är helt okej spännande ögonblick och såklart finns det ett drös av tonårskärlek som får vilket hjärta som helst att smälta.
 
Bästa med den: Den förnyar sig lite grann varje säsong med lite nya storylines, nya karaktärer som gör så man inte tröttar på den.
 
Pinsammaste med den: Det är tonåringar som har lite för mycket magmuskler och vill visa de lite väl mycket samtidigt som de är vargar.
Teen Wolf
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers