Shades of Blue: Pilot

Jag har tänkt skriva om detta avsnittet sedan det sändes, men bara inte kommit så långt än. Vet nog inte riktigt vad jag ska skriva om Jennifer Lopez nya serie Shades of Blue. Men vi gör ett försök. 
 
Jag tänker nog lite på Jennifer Lopez som just polis efter den där ganska dåliga filmen Angel Eyes och nu är hon då tillbaka i tv-rutan som just polis. Det är ändå helt okej. Varken bra eller dåligt om jag ska vara ärlig. Hade nog varit bättre som en film än som en långdragen tv-serie. Kul att se några välkända ansikten såsom Warren Kole (Stalker & Common Law), Ray Liotta (Goodfellas) och Drea de Matteo (The Sopranos). Och såklart Jennifer Lopez. 
 
Den handlar om en polis (Lopez) som är på gränsen mellan good och bad polis och hamnar lite i knipa där hon behöver vara mullvalden för att ta fast the bad guys inom polisen. Men detta sagt så är jag väldigt osäker på om jag känner för att fortsätta eller inte. 
Shades of Blue
1 kommentar
Emelie Karlsson

Jag tycker faktiskt om J. Lopez! Jag vet inte varför, hon kanske inte är en genialisk skådis, men uppskattar henne ändå

Svar: Det gör jag med! Fast ibland kan det bli lite för mycket, haha! :)
KarinKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers