Veckans tv | 8 (2/2)

How to get away with murder | 02.12 | It's a Trap
Jag har känt att den här serien har tappat mitt intresse tills nu. Det börjar bli mer och mer intressant ändå. Tror kanske att säsong två är mycket bättre än första säsongen. Vilket är toppen! Tycker om Laurel och Frank så jag hoppas de kan hitta någon form av lösning på det hela. Men alltså Wes och Laurel, usch! Alltså Asher, orkar inte mer honom. Vill verkligen inte att Connor ska försvinna och byta skola. Och framförallt dödade Wes sin mamma?
 
The Blacklist | 03.16 | The Caretaker
Även Blacklist har tappat mitt intresse. Det kom tillbaka förra veckan, men försvann nu igen. Det är bara inte tillräckligt intressant. Tråkigt nog. Visst är det lite intressant med Lizzie och hennnes mamma. Och Red ljög för henne? Ajabaja! Tycker även om Tom och Lizzie. Så glad att hon behåller barnet. Kan bli intressant. Kanske. 
 
The Vampire Diaries | 07.14 | Moonlight on the Bayou
Caroline går in i en bar med sina två döttrar och letar efter Klaus.. som inte är där. Snacka om besvikelsen. Men som tur är så får man i alla fall någon form av moment mellan de två när de pratar i telefon i nutid. Jag är väldigt besviken på The Vampire Diaries de senaste säsongerna. Det var min favoritserie men inte alls längre. Det gör att jag inte är allt för uppmärksam på vad som händer vilket gör mig förvirrad. Men en sak jag gillar och det är Stefan och Klaus. Så kul att få se dem tillsammans igen. Även om det bara är för ett avsnitt. 
 
The Originals | 03.14 | A Streetcar Named Desire
The Originals har aldrig varit en favorit hos mig. Tror bara att jag aldrig kommit in i det. Visst jag gillar verkligen Klaus och hans familj. Men känner inte att de har tillfört något för mig i den här serien. Men tyckte ändå om det här avsnittet. Varför? Jo, Klaus och Stefan såklart.
 
The X-Files | 10.06 | My Struggle II
Nu är The X-Files över igen. Eller finns väl en möjlighet att det kommer ännu en säsong med tanke på avslutet i detta avsnittet. Jag känner att säsong tio inte var särskilt bra. Men blev ändå lite intresserad nu i slutet... när det tog slut. Så jag kan nog tänka mig en fortsättning. Men de måste göra den bättre. Så är det bara. Jag är väl den enda som älskar smoking man så kul att se honom in action. Blev lite besviken på att William inte var med. Men antar att man inte kan få allt. Hur känner ni? Vill ni ha ännu en fortsättning?
How to Get Away with Murder The Blacklist The Originals The Vampire Diaries The X-Files
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers