Veckans tv | 8 (1/2)

The Flash | 02.15 | King Shark
 
Det har gått snart två säsonger och kan känner inte att jag har lyckats komma in i The Flash riktigt än. Jag har inte direkt fått någon känsla över det eller bryr mig allt för mycket om karaktärerna. Vilket är supertråkigt! Speciellt när jag vet att jag har några vänner som totalälskar The Flash. I veckans avsnitt var jag väl sådär engagerad. Visst, det är riktigt synd om Caitlin men jaa... King Shark var bra gjord. Men det är något med The Flash som jag inte är allt för excited about. Och Zoom är Jay. Surprise! Alltså Earth-1 Jay kanske man ska tilllägga. 
 
Pretty Little Liars | 06.17 | We've All Got Baggage
 
Vi har alltså suttit i flera säsonger och väntat att få reda på vem A är. Vi fick reda på det. De hoppade fem år framåt och en ny A kommer. I veckans avsnitt fick vi reda på att det minst är två. När ska det här ta slut? Att Aria och Ezra är med varandra igen typ. Har aldrig gillat de två tillsammans och kommer nog aldrig göra heller. Tycker så synd om Liam. Byron och Ella är söta tillsammans! 
 
Arrow | 04.15 | Taken
 
Visste att Felicity skulle få reda på William. Hur tänkte ens Oliver? Bara en fråga när det skulle komma fram. Och nu vart det Damien. Mest glad att det kom fram även om allt som kommer efteråt. Tycker om Thea och Malcolm tillsammans som far och dotter. Synd att han hela tiden ska förstöra det och se till att Thea vill därifrån. Jag gillar Oliver och Felicity tillsammans så det var lite tråkigt när hon lämnade ringen och gick ut ur hans lägenhet. Ja, hon gick! Äntligen! 
 
Supernatural | 11.15 | Beyond the Mat
 
Gillar ett mer gammalt avsnitt. Att de åker på ett uppdrag och fixar det. Kanske inte var det roligaste fallet men ändå. Det var fortfarande utan massa änglar, demoner, djävulen och the darkness. Även om man får se glimtar av Lucifer/Castiel ibland. Vet inte vad jag tycker om det än. Först tyckte jag det var roligt... men kan tycka att det kan bli för långvarigt. Jag tycker synd om Crowley, så vart glad när hon den där tjejen kom fram och bara: the devil should be afraid of you. Yeah! Så glad när han fick av sig sin hawaiiskjorta och bara var Crowley igen. Såklart hon var skum och lurade honom. Men såklart Crowley är badass. 
 
DC's Legends of Tomorrow | 01.06 | Star City 2046
 
Det här absolut inte en favoritserie. Men det här avsnittet kände jag ändå var helt okej och lockade mig lite mer. Det är ändå kul att se åka till en stad vi känner igen – Star City. Fast 40 år framåt. En ny green arrow (John Diggles son) och en ny Slate (eller ja, hans son). Slate har aldrig varit en favorit så lite tveksam till det...Men Oliver lever! Han är rätt gammal. Men han bör väl ändå vara 60-70 år? Förresten kul när de har med storyline från Arrow så de kopplar ihop de serierna mer än bara har karaktärer. Gör den här serien mer intressant. Alltså jag tycker inte alls om Mick. Snälla försvinn och låt din bror vara lycklig i gänget. Han vill vara där.. right? Han och Sara hade kanske varit en fin match? 
 
Arrow DC's Legends of Tomorrow Pretty Little Liars Supernatural The Flash
0 kommentarer


Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers