Veckans tv | 47, 48 + 49

Timeless 1.07 Stranded + 1.08 Space Race + 1.09 Last Ride of Bonnie & Clyde
En sak jag tycker om med den här serien är att en får följa med på olika äventyr i olika epoker och stora händelser i historien. Visst, i Stranded var de mest bara fast på 1750-talet och det var inte jättekul att vara där och då. Men i Space Race hälsade de på under månlandningen, och i senare avsnitt Bonnie & Clyde. Som sagt, riktigt roligt. Börjar gilla Rufus, Wyatt och Lucy mer och mer. De är verkligen härliga med varandra. Fullkomligt älskade hur Lucy sa till gubben som ville att hon skulle koka kaffe i Space Race avsnittet. You go girl! & äntligen fick vi den, Wyatt och Lucys första kyss, tihi! 
 
This Is Us 1.08 Pilgrim Rick + 1.09 The Trip + 1.10 Last Christmas
Alla älskar den här serien, men jag känner mer att den är stundtal långtråkig. Förlåt! Vet inte, bara känner så. Så himla tråkigt, ofc. Men kanske för att jag inte orkat investera i att fördjupa mig i karaktärerna. Alla hatar varandra, men ingen gör någonting åt det. Alla bara förlåter utan att säga något vettigt. Liksom, Toby? Usch. Kevin ogillar Miguel. Rebecca och Kate ogillar varandra också... Vet inte, bara inte som jag hade hoppats att den skulle vara. Men kan mycket väl vara mitt fel. & hela den där saken om att det måste vara en tvist hela tiden. Så tröttsamt. Men om Toby dog eller inte, ja, det får vi väl se i framtiden. 
 
Teen Wolf 6.02 Superposition + 6.03 Sundowning + 6.04 Relics
Det märks att Stiles är borta. Har nog aldrig riktigt tänkt på hur mycket serien byggs på hans närvaro. Den är inte lika rolig längre. Vill bara skaka om alla karaktärer och skrika ut vem Stiles är och att ni inte ska sluta leta efter honom. Speciellt hans pappa. Och hans mamma? Hur kan hon leva...? Hon borde fortfarande vara död oavsett om Stiles är där eller inte. Glad att Lydia inte har gett upp än, med tanke på att Scott och Malia verkar göra det. Men kom igen, har ni inte sett en övergiven bil än..? Hallå! Förresten, tyckte inte om scenen när Liam och hans lilla gäng till bredvid varandra som om de vore de coola gänget som man ska bryr sig om nu. Jag vet inte ens vad de heter, så lite bryr jag mig om dem.
 
Lethal Weapon 1.08 Can I Get a Witness? + 1.09 Jingle Bell Glock
Gillar avsnitt där Riggs förflutna är. Det var fint nu med julavsnittet och att man fick se hur Riggs och hans fru träffades och så. Gillar de stunderna. Men väntar fortfarande på att han ska åka hem till hennes föräldrar. Bara för att hälsa på. Vad som helst. När hon där sjuksköterskan föll ner och träffade bilen trodde jag att de skulle göra en större koppling till första filmen. Men nej, tyvärr. 
 
Supernatural 12.07 Rock Never Dies + 12.08 Lotus
Supernatural har blivit silly. Okej, det har nu varit ganska silly nu i flera säsonger. Men nu börjar de bli riktigt silly på riktigt. Jag menar, de har verkligen mjölkat ut allt. & nu måste de väl ha mjölkat ut alla versioner av storylines man kan göra med Lucifer, men nej, såklart inte. Det bästa är väl ändå att Cas och Crowley umgås. Jag gillar de två, och jag gillar nog de ännu mer när de är med varandra. Superkul! 
 
Notorious 1.10 Taken
Meningen med detta avsnitt var väl att det skulle vara supercoolt, och spännande. Men nej, rätt tråkigt. Men det som kom ut av detta är att hon är i alla fall tillbaka och inte längre kidnappad. För såklart kommer Jake in riddandes på en vit häst, okej, det kanske inte var så. Men nästan. Maya tog livet av sig, så kommer vi få reda på vem som dödade Johnny? Jag menar, det känns som den här serien redan är ute och inte kommer få en säsong två. Därför är detta ett ganska dåligt slut.
Lethal Weapon Notorious Supernatural Teen Wolf This Is Us Timeless
2 kommentarer
Felicia

Känner samma för this is us, heh.

Svar: Åh, tack! Alltså inte bara jag som känner så, bra!
Karin

Katrine Larsson

Har samma funderingar som dig angående Teen wolf. Men gissar på att Ghost ridderna har någonting att göra med att Stiles mamma är tillbaka? men har ingen aning hur alla dessa personer inte kan ha sett att det står en övergiven bil på skolan..

Svar: Kanske det är så, men hon känns också lite skum, right? Någon gång borde de upptäcka bilen.
KarinKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers