Veckans tema | 3 serier som tappade det

I samarbete med ElsaEmelieFeliciaSara och Lovisa
 
Den här veckan är temat galenskap och med det tänkte jag prata om tre serier som tappade det helt mot slutet av seriens gång. De blev helt enkelt lite galna. 
 

Glee

Minns ni vad första säsongen handlade om? Jo, några missanpassade ungdomar som kom över sina problem och utanförskap med hjälp av musiken. Senare handlade den istället om några självupptagna människor och deras kamp om att stå i rampljuset. Det blev för många moralkakor på samma gång, och var det någon karaktär man tyckte om i slutet? Tveksamt. 
 

Supernatural

Okej, den är inte slut. Men den är officiellt inne på sin tolfte säsong och ja, den borde kanske sluta. För några år sedan sen till och med. Den började med några bröder som åkte runt och jagade monster. Sen tog slut på monster. Då började man med änglar & demoner istället. Men till slut finns det en gräns på hur länge en kan hålla på med det. Så istället tog de tillbaka en gammal, död karaktär. Ja, & det funkar ju alltid. Eller?
 

True Blood

Från sexiga vampyrer till... vad i helvete? Den var spännande, och en tyckte ändå att vampyrer var coola. Men sen... ja, vad hände? Plötsligt hade vi en sjukt irriterande Tara som var vampyr. Eric som var den coola, sexiga vampyren med pondus blev mjukis utan minne. Ska vi tala om alla älvor, varulvar och personer som gjorde allt för att visa sina magmuskler? Herregud, vad hände egentligen?
Glee Supernatural True Blood
3 kommentarer
film&serier bloggen

True blood tappade det verkligen i slutet - tråkigt, för jag gillade verkligen den serien!

Svar: Ja, den var riktigt bra där ett tag. :)
Karin

Lovisa

Haha håller med om alla tre, och vill lägga till Prison Break också. Snacka om att djupdyka i kvalitén. Och på True Blood är det allt du skrev minus Erics minnesförlust-story, för den älskade jag. Min favorit i böckerna med!

Svar: Har faktiskt inte sett Prison Break! Kanske borde göra det, men blev inte särskilt sugen nu, haha :)
Karin

Felicia

Jag tyckte glee blev bättre när de åkte till New york. Dvs de senare säsongerna men vet att många inte håller med om de hehe :).

Svar: De blev annorlunda, ibland bättre och ibland mycket sämre. Men tyckte att de förlorade lite sin grund.
KarinKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers