Veckans tema | Vänner

Det är ett samarbete tillsammans med: ElsaEmelieFeliciaJulia och Sara. Gå gärna in och kolla in deras inlägg.
 
Vänner. De bästa som finns eller hur? Sin familj som man har valt själv skulle man kunna säga. Det finns många olika slags vänner. Olika vänner för olika saker. Jag tänkte sätta ihop min vänskapskrets utifrån tv och film-karaktärer. Helt enkelt har jag tagit ut egenskaper som är bra att ha som vän (hittat härifrån) och valt en karaktär utifrån varje egenskap. Testa gärna att göra din egen vänskapskrets. Skulle gärna vilja läsa det!
 

EN VÄN SOM TVINGAR MED DIG UT ÄVEN OM DU VILL VARA INNE

 
Lydia Martin från Teen Wolf. Hon känns som den personen som kommer komma hem till mig. Gå igenom min garderob. Ge mig något fint och tvinga ut mig. Spelar ingen roll varför jag inte vill vara ute. Kanske dåligt break-up. Men allt som allt hon känns som hon verkligen kan göra det. Och ibland behöver man sånna. 
 

EN VÄN SOM VILL ALLTID HJÄLPA DIG OAVSETT

Dana Scully från The X-Files. Hon kommer hjälpa mig oavsett om hon tror på mig eller inte. Det finns det inget tvivel om. Hon är också en bra vän att diskutera med. Men absolut att hon hjälper mig. Tänk dig att man är på krogen tillsammans och en person beter sig äckligt/jobbigt och Dana Scully är med. Så bra!
 

EN VÄN SOM HJÄLPER DIG ATT FLYTTA

Få personer är bättre på att organisera sig som Caroline Forbes från The Vampire Diaries. Till och med jag måste backa lite och erkänna att hon är bättre. Man hade inte enbart fått bärhjälp, man hade kunnat åka bort och allt skulle vara fixat!
 

EN VÄN SOM DU KAN PRATA MED OM ALLT

Veronica Mars från serien med samma namn har många egenskaper. Men speciellt att hon känns som en person man kan prata med om allt utan hämningar eller fördomar. Har man ett problem så lyssnar hon inte enbart utan hon hjälper till att löser dem också. Bästa vännen att stalka folk med också! 
 

EN VÄN ATT SKVALLRA MED

Blair Waldorf från Gossip Girl vet allt. Därför är hon antagligen bästa personen att dricka ett glas vin med och prata skit. Ibland behöver man bara sånt. Men såklart på en bra nivå - kanske kan hjälpa henne med att inte ta det för långt. Komplettera varandra helt enkelt. 
 

EN VÄN ATT ÅKA PÅ RESA TILLSAMMANS MED

Det kanske blir så att man äter en kalvhjärna, men annars tror jag att Brenda Walsh från Beverly Hills 90210 är en bra reskamrat. Hon känns precis som jag. Hellre åka till städer och kolla på kulturen än åka och sola i en vecka vid poolen. Jag behöver en sådan person om jag ska resa med någon. 
 

EN VÄN DU KAN UMGÅS MED UNDER TYSTNAD

Kan verkligen se det framför mig. Jag och Elizabeth Bennet från Pride & Prejudice sitter bredvid varandra med var sin bok och knappt säger någonting till varandra. Det är en härlig vänskap. När knappt något måste sägas. Det är inte alla personer man kan vara tyst med utan att det blir jobbigt eller dålig stämning. 
5 kommentarer
Lena

Nä tystnad är en riktigt underskattad vänskapsgrej. Men ack så viktig!

Haha kan se framför mig hur Caroline börjar att styra och ställa.
"Caroline jag är trött"
"Du får vara trött i graven, skynda på nu!"

Svar: haha, just därför hon är så perfekt för den kategorin. Har du några karaktärer du skulle vilja ha i ditt tjejgäng? :)
Karin

Emelie Karlsson

Åh vilken bra idé! Tror du jag kan låna det här? Länkar dig självklart!

Svar: Absolut!
Karin

Ebba

Vilken rolig lista!! Kan tänka mig att Veronica hade varit bra och ha om man skulle stalkat någon, haha....

Caroline

Roligt inlägg! kan se de olika scenariona framför mig haha.

Lena

Oj låt mig få fundera så ska jag meddela sedan :DKarin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers