Veckans film | Black Mass

Veckans film är ett samarbete mellan mig, EmelieElin och Lena. Läs gärna deras inlägg. 
 
 
Black Mass med Johnny Depp är veckans film. Johnny Depp var min favoritskådespelare när jag var väldigt ung, och antar att jag fortfarande gillar honom. (Förutom hur han beter sig nu). Tänkte nu tipsa om tre filmer som jag verkligen gillar. Har med de för att jag gillar filmerna - inte pga Depps framträdande. Det är helt enkelt de bästa filmerna han är med i - kanske inte hans bästa roller. Förstår ni? Bra!
 
A NIGHTMARE ON ELM STREET | Depps första film och skräckklassikern från 1984. Wes Craven vet vad han sysslar med - och kan lugnt säga att detta är den bästa (enligt mig) av alla i den här serien. Roligt att se en väldigt ung Depp också. Han bidrar kanske inte med så mycket dock. Men det är ju som sagt hans första film. 
 
THE PLATOON | Jag har nämnt den förut, för att jag helt enkelt gillar den så mycket. En krigsfilm med Charlie Sheen och Willem Dafoe i huvudrollerna. Depp? Jo, han har en liten roll. Ganska liten faktiskt. Spelar mest gitarr i bakgrunden. Bär på en unge. Ja, inte så mycket. Men nu är året 1986. Så fortfarande i början av hans karriär. 
 
FINDING NEVERLAND | Den enda av dessa tre filmer som Depp har blivit nominerad för en Oscar. Tycker den här berättelsen om författaren till Peter Pan är helt underbart fin. Och sen är Kate Winslet med, och min favorit Freddie Highmore! Trots att Depp fick en nomination, så är inte detta hans bästa framträdande. Stör mig väldigt mycket på hans dåliga brittiska dialekt. Men berättelsen är fin. 
Johnny Depp
2 kommentarer
Emelie Karlsson

Kate Winslet är fantastisk!

FrökenTV, bloggen om tv och film

oh, är elm street hans första.. Såg den för några månader sedan och sååå himla ung han är där, haha.Karin. 1993. Karlstad.

Arbetar som projektledare & utbildad kommunikatör. Tittar på film & tv-serier. Läser böcker. Fotograferar. Älskar hallon, katter & doften av regn.

Här skrivs det om en salig blandning av det jag tittar på, det jag läser & det jag gör på dagarna.

Välkommen hit!

Kontakt: karinsuniverse@gmail.com

Instagram


Medlem i Better Bloggers